donderdag 22 oktober 2015

Bakplaten 60x80

Omschrijving: Deze lichtgewicht aluminium bakplaat heeft opstaande randen en scheprand (aan de cm-zijde). Deze bakplaat moet voor het bakken worden ingevet, of men dient gebruik te maken van teflon of bakpapier. Voor vloerovens adviseren wij alusteel bakplaten. Neem bij vragen contact op met de afdeling . Een alusteel bakplaat heeft een kern van staal en een bovenlaag van aluminium.


Alusteel is zwaarder in gewicht dan aluminium.

Een geperforeerde bakplaat is uitstekend geschikt voor producten waarbij een betere warmtecirculatie in de oven gewenst is. De bakplaat is voorzien van zijden die gezet zijn op 90° en een scheprand op de 6mm zijde. Gesloten bakplaat van aluminium met een afmeting van 6x 8mm en een dikte van mm. Grote variatie bakplaten in maatvoeringen, leverbaar met of zonder coating en perforatie.


Wij leveren ook bakplaten op maat gemaakt! Geperforeerde bakplaat van aluminium met een afmeting van 6x 8mm en een dikte van mm. De bakplaat heeft opstaande randen met een scheprand en is voorzien van een teflon coating. Bakkerij gereedschappen.


Bakplaten_60x80_gallery.

Zeer robuust model, volledig uit RVS. Aluminium geperforeerde bakplaten. Antwoord binnen werkdag! Stokbroodbakplaat geschikt voor professioneel gebruik. Nu in de aanbieding van € 20voor € 1000!


Bak de lekkerste dingen op de rechthoekige bakplaten van Bouwhuis waar u voor allerlei kookgerei aan het juiste adres bent. Status van alle drie: gebruikt. Een zo goed als nieuwe machine met rvs . Schuine of rechte boorden blauwstaal bords droits ou evases. Gram Baker M9bakkerskoelkast voor bakplaten van 60xcm. Deur rechts- of linksafgehangen.


Slim voetpedaal voor het openen zonder handen. Sets plaatsteunen ( 60xcm) of voorzien van draadroosters incl. Sluitingsdatum wo nov.


Hier vindt u de producten in het gamma klein materiaal van de firma Ranson NV. Driftwood is een houten fotolijst van Henzo. PMB Fastpack verpakkingsmachines (2x).


Bij grote afname is prijs bespreekbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts