maandag 26 februari 2018

Metalen 3d wanddecoratie

Het grootste assortiment van glasschilderijen en 3D schilderijen metaal van Nederland. Meer dan 7schilderijen online te bestellen of LIVE te bezichtigen. Levertijd: 3-werkdagen. Goed YE Grote 3D Metaal Schilderij.


Door een verouderingstechniek te gebruiken zijn natuurlijke blauwtinten ontsta. Duinen en zee opgang strand – 150x– 3D Metaal Schilderij.

Aparte Moderne en Landelijke 3D Schilderijen van metaal in groot en klein formaat. Handgemaakte 3D Schilderijen, elk metalen schilderij is een uniek exemplaar. Koop of Verkoop metaal wanddecoratie ijzer wanddecoratie 3d wanddecoratie op Marktplaats.


Op deze pagina kunt u al onze metalen 3D wand decoratie zien die wij aanbieden als verkoop. Mocht u interesse hebben dan kunt u deze pagina bezoeken. Ook verzenden wij deze schilderijen. Je kunt altijd op de website rustig het assortiment bekijken, maar je kunt ook langskomen in onze winkel.


Laat je inspireren door . Wanddecoratie metaal 3d cafe online bestellen of eerst bekijken in onze winkel.

Zeilschepen wanddecoratie 3d metaal Www. U bent ook van harte welkom in onze winkel. Geniet ze van de rust, schuilt ze voor de regen, wie zal het zeggen. Metalen schilderij met de afbeelding van een vrouw met paraplu zittend op een trapje. Vul zelf de situatie in en geniet van dit prachtige schilderij genaamd stille momenten.


Deze unieke muurdecoratie van maar . Een prachtige 3D metalen wanddecoratie zeilboot. Deze wanddecoratie bestaat uit een dikke metalen plaat waar later de zeilboot op is bevestigd. Hierdoor heeft deze wanddecoratie een sterk 3D effect. Deze decoratie is geheel met de hand vervaardigd van gerecycled metaal. De afmeting is: 1X CM.


Origineel 3D wanddecoratie. Direct op te hangen - ophangsysteem meegeleverd. Unieke metalen wanddecoraties en metalen schilderijen worden met de hand vervaardigd en tot in detail afgewerkt. Voor wie een aantal grote lege plekken aan de muur heeft in de woonkamer of een ander vertrek kan kiezen voor een wat grotere wanddecoratie of misschien wel een hele grote wanddecoratie in de vorm van een groot schilderij, een afbeelding op glas, een afbeelding op aluminium of een hele grote 3D metalen Mondiart .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts