donderdag 15 februari 2018

Evenementen joure 2016

Klassieke bolides en hun bezitters staan centraal tijdens VROEM. Dit bijzondere evenement is gratis toegankelijk voor zowel deelnemers als bezoekers… Lees meer. JOURE De 35ste editie van de Joustermerkeloop trok zondagochtend veel deelnemers.


Er werd gestart aan Pasteurweg bij het Bornego College. De regio Zuid West Friesland staat bol van kleine en grote evenementen.

Wat is er vandaag te doen? Zalencentrum De Treemter Balk, Balk. Oer Schubert - theatraal concert. Vind de leukste evenementen voor Nutsbaan in joure.


In deze agenda vind je alle noemenswaardige evenementen die plaatsvinden in Friesland. Museum Joure , Geelgietersstraat 1-11. Joure (Fries: De Jouwer) is een plaats in de Nederlandse provincie Friesland en de hoofdplaats van de gemeente De Friese Meren.

Sport, spanning en spektakel op de Nutsbaan van Joure. Kom naar de evenementenhal in Joure. Joure Marktkramen Midstraat Joure Vrijdagavond Koopavond Joure. Het folkduo Tangarine bestaat uit de tweelingbroers Arnout en Sander Brinks.


Hun nieuwe album There and Back bevat de beste muziek die het eigenzinnige tweetal tot dusver heeft gemaakt. Vroem, het gezelligste oldtimer evenement van het Noorden wordt dit jaar gehouden op juni in het centrum van Joure. Het thema van dit jaar is: Brazil Carnival. Klassiekers, oldtimers én hun bezitters staan iedere tweede zaterdag van juni centraal op VROEM in de gezellige winkelstraat van Joure.


Heel veel dank daarvoor ! Een complete dienst waarbij alles klopt. JouwJoure brengt u het nieuws, de agenda, actualiteiten en informatie over van alles wat in en rond Joure gebeurd. Zo vindt u er informatie over bedrijven, clubs en verenigingen, maar ook fotos van evenementen en historisch Joure en bezoekers. Bovendien is er een vraag en aanbod hoek en vind u er informatie over de . In het Friese Joure beleven we maal per jaar een van onze gezelligste treinbeurzen.


De prettige sfeer en de altijd goedgemutste eigenaar maken dat velen elke keer weer naar deze beurs uitkijken. Op meer dan 1meter aan tafels verdeeld over.

Lees hier meer over interessante workshops, cursussen of evenementen. Wij verhuren alle evenementen materiaal voor grote en kleine evenementen , bedrijfsfeest, dorpsfeest. Evenementen Serice Haven Heerenveen Friesland voor bedrijven en particulieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts