maandag 26 februari 2018

Industriele serrebouw

Bij ons kan u terecht voor het ontwerp en de bouw van uw serre , winkel of bedrijfsgebouw. Maar ook voor renovatie, speciale projecten in metaalbouw, plooiwerk en metaalstructuren kan u bij ons terecht. E komend van Antwerpen. Links afslaan richting Beervelde.


Volgen tot aan de verkeerslichten industrieterrein Lozen Boer. Tuinbouwbedrijven, tuincentra maar ook scholen en landbouwbedrijven maken deel uit van ons klantenbestand.

Om aan alle wensen van onze klanten tegemoet te komen, hebben we ons ook toegelegd op de constructie van industriële gebouwen. Vaak kregen we immers de vraag om, naast een serre , ook een aanpalend gesloten bedrijfsgebouw op te trekken. We werken daarbij eveneens met staalconstructies, een techniek waar . Voor de montage, die wij uitvoeren in eigen beheer, beschikken wij over een eigen machinepark waarvoor we zelf het transport verzorgen, alsook de levering van alle materiaal. Wij kunnen u ook specifieke oplossingen bieden en bijstaan wanneer u zelf uw serre wilt monteren . Een Filclair serre is de som van ervaring, praktijk en technisch vernuft. Naast de klassieke serres biedt Filclair ook een ruime keuze folietunnels aan.


SerrebouwVandendijkKinrooi. Nadat zij zich vanuit de industriële kassenbouw meer en meer specialiseerde in de hobbykassen heeft zij vooral oog voor detail, esthetiek en kwaliteit.

Het productengamma beantwoordt aan de verwachtingen van de meest veeleisende tuinder en omvat kassen en serres in diverse afmetingen met ruime keuze in . Behalve ontwerp en bouw leveren wij ook de nodige inrichtingen en installaties. Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod. Tweedehandshobbyserres van afbraak industriële serres. Plaatsen en renoveren van rustieke serres.


Wij staan tot u dienst om reparatie van serreglas in zowel industriële als particuliere kassen ! Bij glasbreuk contacteer ons, wij staan para… N. Deze rubberstrips zorgen voor een water- en winddichte afwerking. ALU HOBBY SERRE voor de perfecte vasthechting van het glas. Gelet op het modulaire en flexibele karakter bieden onze dakconstructies ook grote mogelijkheden voor het overkappen van industriële.


Constral vervaardigt steeds. Het is de moderne vervanger van de jaren 30-stijl kozijnen waarbij stalen kozijnen met stopverf werden gebruikt en heeft veelal een industriële uitstraling. CTB-Luchtgeneratoren voor stookolie en aardgas zijn het systeem bij uitstek voor het verwarmen van grote lokalen zoals industriële gebouwen, sportlokalen, . Aluminium is de beste en de milieuvriendelijkste keuze voor veel toepassingen in diverse bedrijfstakken.


Onze industriele klanten komen uit diverse domeinen, waaronder. Een optimaal concept van serre , teeltomstandigheden en warmteproductie- en verdeling met een correcte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts