vrijdag 16 februari 2018

Geimpregneerde ronde palen

Wilt u uw grondstuk omheinen met palen of een boom ondersteunen met een boompaal? Wij hebben diverse soorten en maten rondhouten palen te koop. Naast geïmpregneerde ronde palen bieden we ook . Tuinpalen, gefreesde palen en geschilde palen.


Maak een keuze uit diverse Geïmpregneerde tuinpalen. Kies uit geschilde, gefreesde of schommelpalen.

De boompalen zijn voor het opvangen van wind e. Ronde palen gefreesd KOMO geïmpregneerd haaks. Bij afname van een volle bundel krijgt u korting. De prijs wordt aangepast in uw winkelwagen. Halfronde regel KOMO geímpregneerd.


Dit zal onder invloed van licht in de loop van de tijd vergrijzen. Geimpregneerde ronde palen heben een groenige tuinhout-kleur. Dit vergrijzen heeft echter geen nadelige invloed op de duurzaamheid. Bent u opzoek naar voordelige en kwalitatief goede ronde houten palen ?

Handelsonderneming Smolders biedt u geïmpregneerde houten palen aan in diverse matenvoeringen. Ronde houten palen kunt u bijvoorbeeld nodig hebben voor het plaatsen van uw houten . De beste prijs en snelle levering in heel Nederland! Dit zijn ronde palen die ook wel boompalen genoemd worden.


Met rondhout bedoelen we ook letterlijk rond hout. Rondhout is verkrijgbaar in geïmpregneerd hout en kastanjehout. LoRas biedt u een ruim assortiment van halfronde en ronde palen aan. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes, met of zonder punt. Zowel de ronde als de halfronde palen zijn geïmpregneerd en daardoor uitstekend bestand tegen weersinvloeden.


Zo wordt voorkomen dat het hout in de loop der tijd wordt . Zij worden gebruikt in constructies die langer mee moeten gaan. Natuurlijke ronde gepunte ontschorste kastanjepalen. Kastanje heeft dankzij de aanwezige looizuren een uitzonderlijke weerstand tegen schimmels . Afwijkende aantallen op aanvraag. Verkoop alleen per volle bundel van stuks.


Rond gefreesde houten palen met een afgekruinde bovenkant. Deze geïmpregneerde palen zijn op veel manieren toe te passen. U kunt de ronde schuttingpalen bijvoorbeeld gebruiken als boompaal, pergolapaal of voor geleidings constructies.

Ondersteun uw lindebomen of haag met ronde palen van geïmpregneerd grenen. Daarnaast kunt u tevens gegalvaniseerde verbindingsstukken meebestellen om de ronde palen met elkaar te verbinden. Geïmpregneerde ronde palen zijn geschikt voor vele toepassingen zoals afrasteringen, weides, als boompalen of voor speeltoestellen. Deze palen zijn komo-keur en onder druk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts