woensdag 21 februari 2018

Gardena koppeling karwei

Ook is deze koppeling geschikt voor het aansluiten van slangen met verschillende diameters. Productsoort, Aansluitstuk. Door eenvoudig te trekken kan de verbinden worden losgemaakt.


De koppeling in deze set zorgt voor een . De meter lange slang veert automatisch heen en weer, dus geen gedoe met op- en afrollen. De set bestaat uit een spiraalslang, slangstuk, waterstop, verschillende kraanstukken, wandhouder en .

Hier heb je geen gereedschap voor nodig. Dit kraanstuk is geschikt voor aansluiting op kranen van 3millimeter (G 1). Het stuk kan ook eenvoudig worden losgekoppeld door er gewoon aan te trekken. De adapter is corrosiebestendig en zonder gereedschap te monteren. GARDENA System koppelingsset mm.


Dit product is uit ons assortiment. Toon alternatieve producten . De ringen zorgen ervoor dat de kraanstukken volledig aansluiten en dat er geen water verloren gaat. De slang heeft een aanzuigfilter om de pomp vrij te houden van vuil.

Ook is de slang voorzien van terugslagklep, voor een kortere aanzuigtijd. De waterdoorvoer is reguleerbaar en volledig afsluitbaar. Na éénmalige vervanging van de perlatorstraalkop . Gardena kraanstuk inch (3mm) kopen?


Denk ook aan een slanghaspel, plantenspuit, gieter. Maar ook voor het complete vtwonen gevoel stap je binnen bij KARWEI. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen . Laat de sproeier het werk doen! Geniet van een breed assortiment sproeiers voor het besproeien van uw tuin.


Reserveonderdelen zijn leverbaar. We kregen veel vragen over de X-hose, een flexibele tuinslang. Ik gebruik wel gardena koppelingen om de slangen mee te koppelen, ook voor kokend wort.


Bij een van de grotere bouwmarkten ( karwei ) hebben ze de gardena koppelingen ook in de koperen uitvoering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts