woensdag 28 februari 2018

Raamdorpels hardsteen

Vind hardsteen raamdorpel op Marktplaats. De verschillende natuurstenen raamdorpels (waterslagen) van Nibo Stone bieden op een esthetische en effectieve manier bescherming tegen regenwater onder het kozijn. Door het waterhol aan de onderzijde wordt regenwater effectief buiten het muurvlak afgevoerd zodat . Raamdorpels hardsteen 12x4.


Afmetingen lengte x 1x mm. Bekijk en bestel op maat .

Voorradig, gereed in max. Gevelplinten, vensterbanken en stofdorpels. Ons assortiment bestaat uit Basalt raamdorpels en de bekende raamdorpel hardsteen. Wij bieden géén keramische raamdorpels aan. Ons specialisme is het vervaardigen van tijdloze natuursteen raamdorpels die voor een groot deel geproduceerd worden uit één deel.


Een natuursteen raamdorpel is populair omdat er . De raamdorpels van Belgisch hardsteen kunnen wij volledig op maat voor u maken en zijn altijd uit voorraad leverbaar. Natuursteen ( hardsteen ) raamdorpels.

Wilt u uw woning aan de buitenzijde een chique en karaktervolle uitstraling geven, dan kunt u kiezen voor de populaire natuurstenen raamdorpels (ook wel hardstenen raamdorpels genoemd). Dergelijke raamdorpels komen in Nederland veelvuldig voor onder een raamkozijn, mede . In ons assortiment vindt u vensterbanken (ook venstertabletten) in natuursteen of hardsteen voor binnen én buiten op stock en aan de scherpste prijs. Vensterbanken in natuursteen of hardsteen verhogen de esthetische waarde van uw ruimtes. Binnen is uw vensterbank . Een bijkomend voordeel is dat ze bijzonder onderhoudsarm zijn. De (natuursteen) raamdorpel beschermt uw gevel en kozijn tegen regenwater.


De raamdorpel voorkomt dat er water blijft staan onder uw kozijn en, indien u een waterhol aan laat aanbrengen, dat er sporen van vies regenwater op uw gevel achterblijven. Deurdorpel Belgische Blauwe Hardsteen 1. Latei Belgische Blauwe Hardsteen 2. Met onze authentieke hardstenen raamdorpels geeft u extra sfeer aan uw woning. Deze dorpels kunnen in verschillende dieptes worden geleverd en zijn standaard lichtgezoet van kleur. Vaak zijn de oorspronkelijke raamdorpels de juiste voor je woning als ze versleten of kapot zijn.


Een oude boerderij met aluminium dorpel is natuurlijk geen gezicht. Als je vroeger niets was toegepast dan moet je zelf een keuze maken. Bij een grote woonboerderij zie je vaak dat hardsteen gekozen . De functie van een raamdorpel is om het metselwerk te beschermen tegen regenwater en zorgt er voor dat regenwater direct wordt afgevoerd richting de grond.

Nu zitten er gewoon van die bruine vensterbanktegeltjes. Een raamdorpel wordt direct onder een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts