donderdag 24 juli 2014

Nieuw zwembad nijkerk

Het gaat om een 8-baans wedstrijdbad met een los peuterbad en een warmer doelgroepenbad. In het zwembad komen ook een grote . Dat heeft de gemeente Nijkerk woensdag in een persbericht bekendgemaakt. De aannemer heeft te maken gekregen met het landelijke probleem dat het steeds moeilijker is om over voldoende . In Nijkerk wordt een nieuwe zwembad gebouwd.

Nieuwe zwembad in Nijkerk heet Jaap van der Krol-bad. Het nieuwe zwembad dat in aanbouw is in Nijkerk gaat Jaap van der Krol-bad heten. De naam is een ode aan ex-voorzitter van de zwembond en het Nederlands Olympisch Comité. Eind oktober wordt bekend wie de nieuwe exploitant wordt.


Hij krijgt per januari de verantwoordelijkheid voor alle lopende activiteiten in de zwembaden die open blijven tot het nieuwe bad gereed. Het gaat dan onder andere om verenigingsactiviteiten, het zwemonderwijs en het recreatief zwemmen. Iedere cent die Nijkerk in de bouw van een nieuw zwembad steekt is een weggegooide.

Dat zwembad komt aan de Spoorkamp. Volgens Klein wordt er gebruik gemaakt van mooie materialen en zijn de kleuren zo op elkaar afgestem dat een goede sfeer in het bad ontstaat. De exploitatie van Bad Bloemendal, ( zwembad en sporthal De Slag en Ridderspoor) is overgenomen door Optisport.


De oplevering van het nieuwe zwembad loopt jammer genoeg vertraging op. Fotograaf Harry Koelewijn sprak gisteren de uitvoerder en die vertelde hem dat de levering van bouwmaterialen zeer ernstig vertraagd is. En het grootste probleem is dat er veel te weinig metselaars zijn en daardoor de afspraken . Voorzitter: Toelichting: Tijdens deze beeldvorming wordt o. Locatiemanager: Cornel van Geelen . Nieuw zwembad in Nijkerk heet Jaap van der Krol-bad. In totaal brachten 7personen hun stem uit. De raad wil nu een basisbad met acht banen, een apart doelgroepenba een . Account van gemeente Nijkerk : 42.


We gaan uit van eigen kracht: ontwikkelen én koesteren wat er is. Voor het nieuwe zwembad in Nijkerk zijn vier namen genomineerd. Zwembad Spoorkamp Nijkerk.

Met stemformulieren kunnen inwoners stemmen. Uit dertig namen, bedacht voor verenigingen. Vandaag is op TenderNed de aanbesteding gepubliceerd voor het risicodragend beheren en exploiteren, op basis van vooraf overeengekomen inhoudelijke en financiële afspraken, van het nieuwe zwembad en binnensportaccommodaties, sommige inclusief bijbehorende horecavoorziening. Marly Klein, wethouder van de gemeente Nijkerk : ,,Het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts