dinsdag 15 juli 2014

Uitslag staatsloterij december 2016

Naast de Hoofdprijs van €miljoen maakte je ook nog kans op 2Speciale prijzen. We hebben maar liefst 250x een MINI verloot! Dit programma wordt gepresenteerd door presentatrice Airen Mylene.


Dit evenement vindt plaats aan de . De Staatloterij heeft mij voor de trekking van december geen lot per mail toegezonden.

Ik ontdekte dat toen ik gisteren de trekkingsuitslag per mail ontving. Er is eind november gewoon geld afgeschreven. De prijs viel op twee halve loten.


De winnaars wonen in Zaandam (Noord Holland) en Overijssel. Wij laten zien wat er aan de hand is. De Oudejaarstrekking van december. Alle winnende lotnummers. Dit is de 874e Oudejaarstrekking.

Bekijk het bijbehorende prijzenpakket . Bovendien is SENS gerechtigd andere loterijen te organiseren. Staatsloterij van miljoen valt in Gelderland en Zeeland. Koop je jouw loten in de winkel? Je ziet direct of je hebt gewonnen!


Is de uitslag nog niet . Zo maken loterijwinnaars jackpot opDe Telegraaf. Van alle uitslagen viel 50. Sylvie Meis en Jeroen van der Boom luiden samen met de kijker het nieuwe jaar in. In deze speciale uitzending komen veel nieuwe weddenschappen voorbij, waaronder een kandidaat die . Iedere 10de vind er een trekking plaats. Naast deze trekkingen zijn er ook extra prijzen zoals op Koningsdag.


De laatste grootte Jackpot van € 21 . Toegevoegd na minuten: Ik wil de trekking graag terug zoeken op programma gemist ofzo. Weet iemand ook hoe het programma waarin de trekking bekend wordt gemaakt heet? En of het met al het voetbal gedoe op NLvanavond nog steeds om 19:is uitgezonden?

Op de pagina waarop alle winnende lotnummers te zien zijn, worden de uitslagen wel juist weergegeven. De organisatie adviseert deelnemers om hun loten voorlopig te bewaren. Je bent van harte welkom het spectaculaire vuurwerk met eigen ogen te bekijken!


En natuurlijk wordt het winnende lotnummer van de hoofdprijs van . De oudejaarstrekking en de postcodekanjer zijn de twee meest aansprekende loterij prijzen rondom de jaarwisseling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts