maandag 14 juli 2014

Babyzwemmen haarlem

Kom ook lekker poedelen met je baby of peuter bij de gezelligste zwemschool. Elke maandag, woensdag en vrijdag heerlijk spartelen in warm water. Geen les of zoiets, maar we hebben wel speeltjes, een leuk muziekje en thee of koffie na afloop.


Elke twee maanden zwemmen er kinderen af voor zwemdiploma A en komt er weer ruimte in onze lesgroepen. Deze intensieve zwemcursus is geschikt voor kinderen die van water en van zwemmen houden.

Je kind zal het geweldig vinden! Groeps- of privéles maar ook ouder-en kindzwemmen doe je hier! Uniek en ontzettend mooi openluchtzwembad in Haarlem. Check de website voor de actuele. Iedere week lekker genieten met uw kind van het warme water.


Zwemmen in een monument. Ouder en Kind zwemmen is leuk, gezellig en leerzaam. Vanaf dat uw kleintje de eerste prik heeft gekregen, kunt u beginnen met zwemmen.

Hoe eerder hoe beter, want we maken gebruik van vele reflexen die de hele kleintjes nog . Uw kindje is negen maanden lang opgegroeid in water. Tijdens het baby en peuterzwemmen leert het kind op speelse wijze, op de muziek van leuke . In een waterrijk land moet ieder kind goed leren zwemmen. En wat is er fijner dan . Alle openingstijden Alle tarieven . Wij leven in een waterrijk land mooi en ideaal voor recreatie, maar dit brengt ook gevaar met zich mee. Daarom is het van levensbelang dat uw kind leert zwemmen.


Naast veiligheid is zwemmen een leuke en ontspannende bezigheid en ook nog goed voor de gezondheid. Bij Kenamju bent u aan het juiste adres . Een zwemschool waar Ervaringsgerichte zwemles en met plezier leren zwemmen centraal staan. Wij richten ons op de plaatsen Haarlem , Haarlem Noor Velserbroek, Velsen-Noor Velsen Zui Spaarnwoude, IJmuiden, Heemskerk en Beverwijk. Maar ook als u van verder komt bent u natuurlijk . Ook de omgeving van het zwemba met al dat lawaai en al die prikkels, kan overweldigend zijn voor een baby. Sportcomplex Koning Willem-Alexander.


Vind hier snel een activiteit. De Oerbron is het centrum voor natuurlijke geboorte en ontwikkeling.

U kunt bij ons terecht voor informatie over bevallen in water, babyzwemmen , bevalbaden, zwangerschapsyoga, senioren zwemmen , babymassage, potnatale yoga, workshops en meer. Gezellig, mijn zus ging hier met Sanne altijd zwemmen. Het is een erg fijn zwembad met enthousiaste zweminstructeurs.


Naast het recreatief zwemmen worden in het verwarmde bad groepslessen gegeven voor jong en ou fit of herstellend. Het wedstrijdbad is meter .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts