maandag 21 juli 2014

Viergang fysio

Fysiotherapie in Pijnacker nodig? Bel nu voor een afspraak! Ons centrum vindt u in het schitterende sportcomplex de Viergang.


Onze praktijk voor fysiotherapie legt de nadruk op de actieve revalidatie van patiënten na operaties en blessures. MTC De Viergang in Pijnacker, alle informatie over deze fysiotherapeuten. Welkom Wij zijn het centrum in Pijnacker voor revalidatie onder begeleiding van ervaren en gecertificeerde fysiotherapeuten.

MTC de Viergang is hét centrum in Pijnacker voor fysiotherapie , echografie, dry needling en revalidatie onder begeleiding van ervaren en gecertificeerde fysiotherapeuten. Bijvoorbeeld voor en na operaties, bij blessures of bij gewrichtsaandoeningen. Bedrijfsgegevens van MTC de Viergang in Pijnacker. Adresgegevens, contactgegevens en bedrijfsinformatie van fysiotherapeut MTC de Viergang te Pijnacker.


Meer info over Mtc De Viergang in Pijnacker? Vind hier het overzicht van de specialismen, mannelijke of vrouwelijk fysiotherapeut , HKZ certificering, reviews en contactinformatie. Deel uw ervaring met MTCde Viergang ! Dit jaar bestaan we jaar!

Om dit heuglijke feit te vieren houden we open huis. Op woensdag september van 16. We nodigen alle (oud)patiënten uit die onze vernieuwde zaal willen bekijken, bij willen kletsen met onze fysiotherapeuten of een demonstratie willen zien . Sportcentrum de Viergang in Pijnacker is al jarenlang een partner waarmee wordt samengewerkt in de laatste fase van de revalidatie. Suzanne Snippe is met haar Praktijk voor Haptonomie één dag in . Bekkenfysiotherapie Pijnacker-Nootdorp Pijnacker Afstand: km.


In ons centrum ligt de nadruk op diagnostiek middels klinisch onderzoek en echografie van het. Deze zorgverlener is gecontracteerd voor fysiotherapie. U kunt naar deze zorgverlener. Voor deze zorgverlener is geen verklaring van uw huisarts nodig, tenzij de behandeling plaatsvindt op een schoollocatie.


RechtsvorEenmanszaak. Producten en diensten: Praktijken van fysiotherapeuten. KvK uittreksel en bedrijfsprofiel . MTC de Viergang is een praktijk voor fysiotherapie waarbij naast reguliere fysiotherapie de nadruk ligt op de actieve revalidatie van patiënten na operaties en blessures en bij chronische ziekten als hart- en vaatziekten, longziekten, neurologische afwijkingen en ziektes als M. Parkinson, status na een hersenbloeding, MS . Vakbla website en eigen App.


Contactpersoon: Elly Heuts-Jansen. Geriatrie fysiotherapeut , manueel therapeut Msc, algemeen fysiotherapeut.

Een totaal overzicht van praktijken Mijn MarCom. Ze hebben allemaal hun eigen specialiteiten en daar worden ze ook naar ingezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts