donderdag 24 juli 2014

Lommerbergen zwembad wildwaterbaan

Ontdek het Golfslagbad en de spannende wildwaterbaan ! Net terug van weekendje lommerbergen huisje voor 2pers zijn erg klein maar wel gezellig als je van muf houdt. Die zijn echt verouderd. De parken vond ik zelf echt heel erg leuk.


Beide hebben goede faciliteiten.

Alleen qua zwembad heeft Vennenbos mijn voorkeur. Groter en ook vanwege de wildwaterbaan. Daar waren mijn kinderen niet weg te slaan. Mocht je wat kleindere kinderen hebben dan is Lommerbergen.


En ik heb ooit gehoord dat er bij Dunimar een zwembad wordt gebouwd. Welk zwembad is trouwens groter: de lommerbergen of het vennenbos? Denk aan de wildwaterbaan , golfslagba koraalbaden en waterplayhouse.

Wist u dat het Heijderbos beschikt over de snelste wildwaterbaan van alle Center Parcs parken? Bekijk hier de glijbanen en zwembaden voor kinderen en volwassenen. Op de meeste parken is het zwembad vrij eenvoudig, maar op een aantal parken kun je je vermaken in een subtropisch zwemparadijs. Ook heeft het zwembad een bubbelbad en spectaculaire wildwaterbaan.


Dit komt wel uit een ansichtkaartenboekje van de Lommerbergen waar achterop de kaart staat: Op spartelavontuur in de wildwaterbaan van De lommerbergen. Op deze kaart (Uit datzelfde boekje) is er rechts naast het buitenbad nog een buitenbad oid te zien welke ik niet thuis kan . De beroemde Rotterdamse architect Jaap. Van de drie hallen in het zwembad is er maar één getroffen: de hal met wildwaterbaan , waterpiste en kruidenbad. Hier kun je heerlijk zwemmen en nog veel meer fantastische dingen doen.


Het park is op dat moment (week voor kerst) al . Absoluut een aanrader met kinderen! Als we Center Parcs als voorbeeld nemen, dit tropische zwembad is voorzien van diverse glijbanen en een wildwaterbaan. Oud park Center Parcs, beter geprijsd. Ben jij gek op subtropische sfeertjes, zwemmen en Vakantieparken Nederland?


Dan is heerlijk tot rust komen op één van de kindvriendelijke vakantieparken Nederland met subtropisch zwembad ! Een subtropisch zwemparadijs Nederland vind je niet overal.

Landal de Lommerbergen : persoonshuisje 309.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts