dinsdag 22 juli 2014

Fuchsiakwekerij heerde

Welkom bij onze kwekerij en zomerbloemenpluktuin. Net buiten het centrum van Heerde , aan het Apeldoorns kanaal, vindt u onze fuchsiakwekerij en kwekerij van pelargoniums, eenjarige zomerbloeiers en kuipplanten. Plus in de zomer onze sfeervolle pluktuin.


Dan zal uw plant tot er nachtvorst komt, uitbundig bloeien. Voor betere instructies gaan we wat dieper in .

In de gezellig verwarmde ruimte staat de koffie met zelfgebakken . U kunt rondkijken op deze . Na jaar stoppen wij met ons bedrijf. Hier is lekker genieten van prachtige bloemen en natuur zeker geen probleem. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek op onze kwekerij en veel kijkplezier want, we hebben showtuinen waarvan overdekt met een terrasje waar u lekker kunt genieten van de planten onder het genot van een lekker kopje koffie.


Ons personeel zal ter allertijde . Spek in Heerde , die landelijke bekendheid geniet als fuchsiakwekerij bij uitstek.

Kees en Gerrie Spek stoppen na jaar met hun bedrijf. Naast een fuchsia kwekerij vind je ook tuin en landschap, bloementeelt, tuincentrum, land en tuinbouw, overig. om zelf een collectie samenstellen. Fuchsia kwekerij Heerde op Telefoonboek.


Spek, alsmede de collectie van 3soorten Pelargoniums ( Geraniums). Kwekerij van der Velde Borchgravenweg 3A Heerde tel. Middags fietsen we naar de fuchsiakwekerij v. Deze fuchsiakwekerij heeft zich gespecialiseerd in het kweken van vele soorten fuchsia en geraniums. De verkoop is uitsluitend aan particulieren.


We krijgen uitleg en een rondleiding door de verschillende . Wij feliciteren Manny en Koos Poffers. Zij hebben op de vriendendag in Heerde de volgende prijzen gewonnen: 1e prijs: categorie Close-up foto met Herps Saar. Atahualpa in de categorie Mia Goedman-trofee.


Rohees New Millennium in de categorie Arends-trofee . ProeF- en showtuin biJ Van der Velde, heerde.

Maar nu ook zomerbloeiers en een zomerbloemenpluktuin. Hobbykwekerij Lokhorst Gieterveldweg 1 Gieten, tel. RONDKIJKEN Plaats de muisaanwijzer ergens in de 360º-afbeelding. Houdt de linker-muis ingedrukt en beweeg de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts