donderdag 31 juli 2014

Zwemles nijkerk

Zwemschool Snorkeltje helpt kinderen naar een veilige zwem toekomst. Directe communicatie met instructeur - Afzwemgarantie voor een vaste prijs - U mag de hele les blijven kijken. Klik hier voor meer informatie.


Kom jij ook bij ons zwemmen. Heeft uw kind al een zwemdiploma ? In ons zwembad worden er privé zwemlessen voor het ABC diploma gegeven.

De ontspannen sfeer in het zwembad creëert de ideale omgeving om alle facetten van het zwemmen te leren. De zwemlessen worden verzorgd door . Vanaf het babyzwemmen tot en met het diploma C kunnen wij je kind(eren), en dus ook jou, van dienst zijn. Met een team van ervaren, bekwame en goed opgeleide medewerkers is Club Rebel in staat om al meer dan jaar goed zwemonderwijs in Nijkerk aan te bieden. Doel hierbij is kinderen helpen bij het ontwikkelen van zwemvaardigheden die leiden tot de zwemdiploma's A, B en C. Voor het aanvragen van een . Bij Club Rebel kunnen kinderen al zwemmen vanaf jaar.


In ons eigen zwembad krijgt uw kind in kleine groepen les van een vaste docent(e). Met onze unieke afzwem garantie betaald u nooit meer dan het, afhankeijk van de leeftijd van het kin vooraf afgesproken aantal maanden……… Lees meer .

Wij vinden het erg belangrijk dat kinderen goed en veilig leren zwemmen en dat ze lol beleven tijdens de zwemlessen. Als je plezier hebt, gaat het leren zwemmen makkelijker en ook veel sneller! Ook de buitensportaccommodaties in Nijkerk blijven wij beheren.


Locatiemanager: Cornel van Geelen . Zwemles voor je kind nodig in Amersfoort, Leusden, Soest en omgeving? Een overzicht van alle zwemlessen , zwemscholen, zwembaden (met zwemtijden en kosten) in jouw omgeving vind je op Kidsproof. Zwemles met Jeugdsportfonds Gelderland: Binnen de gemeente Nijkerk wordt op dit moment geen zwemles vergoedt. De intermediair ziet er op toe dat het kind daadwerkelijk en voor langere tijd deelneemt aan de activiteiten van de sportvereniging waarvoor het geld beschikbaar is gesteld. Eenmaal per jaar ontvangt . U koopt een diplomapakket inclusief diploma garantie.


Er wordt ook prive zwemles en speciaal zwemonderwijs gegeven. Nederland unieke, FinFun zeemeermin zwemlessen. Uiteraard met gebruik van de FinFun Mermaid Tails.


In weken leer je alle ins and outs van het zeemeermin zijn. Je verfijnt je onder-water-techniek, leert veilig gebruik te maken van de FInFun . Bosbad Putten op de Veluwe is hét subtropische zwembad voor zwemles , vrij zwemmen, kinderfeestje, schoolreisje en wellness. En ruim voor hun vijfde jaar: dat . Dus voor de vakantie goed kunnen zwemmen?

Je krijgt diplomagarantie en betaalt het vaste bedrag van € 65all-in. De maanden cursus is voor kinderen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts