dinsdag 22 juli 2014

Gebruikt gaashekwerk

Prima kwaliteit en perfecte staat. Prijs per strekende meter,. Vind gaashekwerk gebruikt op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Al ons gaas hekwerk wordt nieuw en compleet afgeleverd met palen en bevestigingsmaterialen.

Al onze prijzen zijn meterprijzen ex. Kleinere afname is ook mogelijk hierbij wordt een toeslag . Op zoek naar goedkoop hekwerk ? Bekijk onze speciale aanbiedingen voor hekwerk tegen de laagste prijzen. Van Hameren houthandel in ter aar bied aan, Gebruikte sierhekwerk poorten gegalvaniseerd engepoedercoat, zonder hang en sluitwerk op=op poorte… € 1. Gebruikt hekwerk heeft voor u als verwijderaar niet meer dan de waarde van oud ijzer.


Het kost geld om het te verwijderen en de opbrengst is minimaal.

Een win – win situatie voor de sloper, de nieuwe eigenaar en het milieu. Dubbele Draaipoort TYPE-DSAV verzinkt. Nieuwe Elektrische Schuifpoort 600x150cm Rechtsopen schuivend. Luxe ouderwets tuin hekwerk. Gebruikte poorten, 2e hands poorten en hekwerk , gaashekwerk , poort gaashekwerk.


Uw leverancier van tweedehands hekwerk en nieuw hekwerk. Moet enkel worden … € 8000. Hekwerk met poort lm. Dit type hekwerk wordt veelal gebruikt als onopvallende maar effectieve afrastering van een bepaald gebied.


Dit kunnen plantsoenen, velden, kantoorgebouwen en andere plekken zijn. Afrasteringen zorgen over het algemeen voor bescherming. Plantsoenafrastering voorkomt dat voertuigen bepaalde (openbare) . Wij bieden aan een compleet gaashekwerk met palen bovenbuis doorvoorkoppen draad en bevestigingsmatriaal, kortom een geheel compleet hekwerk.


Het groene gaas dat geleverd word is nieuw alle bevestigingsmaterialen zijn nieuw de palen en bovenbuis zijn verzinkt en gebruikt . Metalen hekwerk en draadschermen vind je bij Praxis.

Van het hek tot de poort en de paal, maak je hek compleet met Praxis en bestel gemakkelijk online. Een goed hekwerk maakt het onbevoegden lastig of onmogelijk om toegang krijgen. Er zijn hekwerken in vele soorten en maten.


Sommige hekken vormen vooral een symbolische afscheiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts