woensdag 23 juli 2014

Mbi terratops

Als u betaalbare kwaliteit zoekt, is dit uw tegel. Of wat dacht u van de Deltatops? En nog een nieuwe aanwinst zijn de vlakke, stijlvolle en uiterst betaalbare Quattrotops.


Bij The Stone Discounter in de aanbieding! De toplaag van van mm.

Verschillende populaire kleuren en formaten maken deze tegels niet voor niets publiekslieveling. Bestel nu uw sierbestrating van MBI bij NuBuiten. Het complete assortiment voor een scherpe prijs! Deze nieuwe budgetvriendelijke productlijn van MBI De steenmeesters maakt kwaliteit betaalbaar!


Ook in moeilijke economische tijden is het mogelijk om een schitterend terras te realiseren dat geheel aansluit op uw wensen. Terratops Antraciet 60x60xcm. Deze budgetvriendelijke serie van MBI De steenmeesters is speciaal . Sorteren op: Geen prijssortering, Prijs oplopen Prijs aflopend.

Een budgetvriendelijk topterras. De bovenkant van de tegel is gemaakt van beton met een . De standaard antraciet 60xbetontegels maar dan uitgevoerd met kalkwerende toplaag. De randen zijn strak afgewerkt, zonder schuine facetrand. Als terras en looppad geven de tegels. De basicsteen heeft een hoge prijs-kwaliteitsverhouding.


BS terratops antraciet 30x20x7cm. Bekijk en bestel online. Vergelijkbaar met de Smartton Budget serie maar dan zonder een vlak geborsteld oppervlak. Beschikbaarheid: Vervallen. Widgets Aanvullingen of opmerkingen bij dit artikel doorgeven.


Deel dit artikel: Offerte aanvragen. IB verhandelt zelf geen artikelen. Wel heeft IB contacten met nagenoeg alle . Omdat wij niet afhankelijk zijn van tussenhandelaren maar zelf het split en grind uit de groeves halen en per 6ton met een vrachtschip laten bezorgen kunnen wij prijzen bieden die andere niet kunnen bieden met . Er zijn geen producten aanwezig in deze categorie.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor MBI sierbestrating aanbied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts