maandag 28 juli 2014

Karwei kussens

Kussens in verschillende kleuren en dessins om je huis een gezellige sfeer te geven! Nu te vinden bij KARWEI. Kom bij ons langs of bestel je kussens online! Dit duurzame kussen maakt je interieur persoonlijk en uniek.


De afmetingen van dit kussen zijn centimeter breed en centimeter lang. Het kussen heeft een grafiekblauwe kleur.

Ideaal te combineren met bijna elk meubel! De afmeting van dit kussen is centimeter hoog bij centimeter breedt en in meerdere kleuren . Het Graphic kussen heeft een vrolijk en speels design. De antraciet kleur kun je prachtig combineren met felle tinten of naturel woonaccessoires. Deze Graphic serie is ook verkrijgbaar in de kleur . Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Kussen handgebreid currygroen is een orgineel kussen ideaal voor op de bank. Sierkussen sam 45x44cm antraciet kopen?

Dit hangebreide kussen is goed te combineren met de andere kleuren van deze serie. De gebreide structuur maakt het kussen extra zacht. Kies je voor aflevering bij een KARWEI -bouwmarkt ? Je ontvangt een e-mail als de bestelling voor je klaar ligt. Je hebt dagen de tijd om je bestelling op te halen.


Vergeet niet je factuur uit je mail mee te nemen. Het is een zacht kussen met een suede-look. Kussen padded velvet is verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Kussen king is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kussen palm is een katoenen canvas kussen met een levensechte palmprint. Dit kussen voelt erg zacht aan. Met dit kussen tover je direct de botanische trend in je interieur. Kussen visgraat is een katoenen kussen met een mooie glans.


Ook heeft de voorkant een padding in zigzag dessin. Kussen geweven ruit donkerblauw is een zacht kussen met een subtiel patroon. Het geweven wieber patroon heeft een grafische look en past in een klassiek en modern interieur.


Kussen fluweel curry groen is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Deze lijnen en vormen maken het kussen net iets spannender. Leg het kussen bijvoorbeeld op een bank, op het balkon of op een tuinbankje zodat jouw mooie meubelstuk weer opvalt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts