donderdag 17 juli 2014

Zwemvierdaagse urk

De zwemvierdaagse staat weer voor de deur. Je kunt weer dagen zwemmen. Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 18. Iedereen kan op elk moment komen, jong en oud dus van vroeg tot laat.


Het is een drukte van belang en de gezelligheid viert hoogtij bij de Zwemvierdaagse te Urk.

Een enerverende kamp te Urk. Vele Urker officials in actie, natuurlijk zwemmers in actie en gezelligheid ten top. De complete uitslag is hieronder te vinden. We hopen dat iedereen weer komt. URK - Op maandag oktober gaat de zwemvierdaagse weer van start.


Op donderdag krijgen de deelnemers de officiële KNZB-medaille. Later op de avond… Lees meer . Zoek een Zwem4daagse bij jou in de buurt via het zoekscherm of met behulp van de kaart.

Plaats of postcode, Provincie. Baantjes trekken of juist lekker vrij spelen. Het zwembad is uitgerust met een wedstrijdbad en een recreatiebad die is voorzien van een stroomversnelling. Er is ook een bruisbank, een 70-meter lange glijbaan, een peuterbadje, een vloedgolfdouche en een . De brandweer op Urk en de hoogwerker uit Kampen zijn maandagavond gealarmeerd voor een schoorsteenbrand.


De brand brak uit rond 20:uur in een woning aan de Sluisweg op Urk. Eerst werd de hoogwerker uit Lelystad opgeroepen, maar uiteindelijk is de hoogwerker uit Kampen ook opgeroepen. De schoorsteenbrand brak uit rond 17:uur aan de Molenkamp op Urk.


Bij de brand kwam veel rook vrij, maar de Brandweer had de brand snel onder controle. Niemand raakte bij de brand gewond. De Urkerweg is afgesloten vanwege een forse aanrijding tussen een auto en een fietser. De fietser word behandeld in de ambulance. De politie doet nu ter plekke onderzoek.


Van wie is dit gestolen? Ze vermoedt dat de spullen gestolen zijn uit woningen in Dronten en hoopt dat de eigenaren zich melden. Verleende apv-vergunning.

De opbrengst van het zwemevenement gaat naar het goede doel. Over twee weken wordt er ook een Zwemvierdaagse gehouden in Emmeloord en op Urk. Tijdens de trekking kwam hun lotnummer, 78 als winnaar uit de bus en daarom mochten ze de nieuwe fiets ophalen bij Bikeshop Urk. Aan de zwemvierdaagse deden 5deelnemers . Young and Kicking in Sporthal De Vlechttuinen 14.


Hapkidoclinic in Sportzaal de Waaiershoek 13. Sumoworstelen in De Lichtboei ( deelname euro incl. drinken) 17.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts