dinsdag 15 juli 2014

Regenton hout 100 liter

Regentonnen, Hout , tot 1liter , kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Op zoek naar een regenton 1liter ? Het grootste assortiment aan kleine houten regentonnen in Nederland vindt u bij Rondomton. Bestel nu snel en veilig online. Bekijk de nieuwe houten regenton van 1liter in onze webwinkel.


Geleverd inclusief kraan en handvat.

Scherp geprijsd en direct leverbaar! Tweedehands regenton 1liter , west- vlaanderen. L - gewicht: kg - kleur: groen - kraantje inbegrepen Voet voor deze regenton is apart… € 795.


Deze regenton is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en wordt geleverd inclusief kraan en handvat. De regenton met waterpomp is een aanwinst voor elke tuin! Een huishouden gebruikt per jaar ongeveer 2. Door een regenton te gebruiken bespaar je daarom flink op water.


Regenwater bevat daarnaast bijna geen kalk. Dit is beter voor je planten en je voorkomt er witte kringen op de potten mee.

Omdat door het gebruik . Levertijd: 1-werkdagen. Verzendkosten NL: €49. Onze budgetton: eiken wijnvat met kraan. Deze 225L eikenhouten regenton van zeer goede kwaliteit kunnen we u aanbieden voor . Koop nu en betaal pas over dagen!


Een zeer mooie regenton van kanstanjehout met een inhoud van 1Liter. Deze unieke regenton wordt geleverd inclusief een houten kraan en mooi vormgegeven houten deksel. De deksel is voorzien van een mooi vormgegeven handvat. Een regenton met een duurzame uitstraling van kastanjehout is een aanwinst voor . Regenton eiken hout inhoud 1liter met los deksel vat is voorzien van gegalvaniseerde banden.


Wildkamp helpt u graag ! Breng direct decoratie in uw tuin met deze prachtige houten regenton ! Kastanje regenton 1liter. De kastanje regenton is een ton van uitstekende kwaliteit die meteen een landelijk en rustiek tintje aan uw tuin geeft. U kunt de regenton gebruiken om regenwater op te vangen voor het bewateren van de bloemen en planten . Deze houten regentonnen hebben een extra hoge kwaliteit en zijn nu zeer scherp geprijsd.


Bent u op zoek naar een eikenhouten regenton ? Eikenhouten regentonnen zijn te koop vanaf euro.

Dat kan met een regenton in je tuin. Je bespaart drinkwater en belast het riool minder. Bovendien bevat regenwater veel minder kalk en heeft het een betere temperatuur voor je planten. Bij Welkoop ben je op het juiste adres voor regentonnen en accessoires, zoals een vulautomaat, kraan, standaard of overloopset.


Houten Regentonnen, wijnvaten, kuipen en handpompen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts