woensdag 27 juni 2018

Zwembad hoevelaken dicht

Er is een leuk programma samengesteld waarbij er voor iedereen, jong en ou nog iets leuks te beleven is in zwembad De . Zwembad De Slag in Hoevelaken moet niet worden verwoest, maar behouden blijven voor de Hoevelakense bevolking die deze voorziening uit eigen middelen heeft betaald. Wij laten deze eigen voorziening niet onopgemerkt en zonder protest afpakken door en ten behoeve van Nijkerk. Dat lot treft ook zwembad De Slag in Hoevelaken , waar het gisteren gepresenteerde nieuwbouwplan ook de handen niet op elkaar krijgt. Bloemendal ligt prachtig in het groen, en heeft in de .

Open houden van Zwembad De Slag voor de bevolking van Hoevelaken is nog steeds het doel van ons comité. U schreef ons november dat u de zaak als afgedaan ziet, tenzij we binnen een maand reageren. U gaat ervan uit dat wij dan geen mogelijkheid zien ons initiatief te . Voor zwembad De Slag in Hoevelaken geldt dat er alleen vrij kan worden gezwommen op de maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen en ook dit bad . De bouw van een nieuw zwembad in Amersfoort maakt het voor de gemeente Nijkerk mogelijk om zwembad De Slag in Hoevelaken te sluiten.


Dit nieuwe zwembad zou centraal gelegen moeten zijn en functioneel . Wij danken u hartelijk voor het vertrouwen dat u de afgelopen jaren in SRO heeft gesteld.

Belachelijk dat het zwembad dicht moet. Waar moeten alle kinderen uit Hoevelaken dan leren zwemmen? Het is niet voor iedereen weggelegd om naar een andere plaats te gaan. Antwoord Meld ongepaste inhoud . De beheerder van de zwembaden in de gemeente Nijkerk, SRO, sluit komende zomer grotendeels de zwembaden in Nijkerk en Hoevelaken voor de duur van zes weken. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nijkerk is het hier volstrekt niet mee eens en heeft hierover een brief . In de gemeente Nijkerk zijn twee openbare zwembaden.


U kunt in deze baden onder andere zwemlessen volgen, vrij zwemmen en verenigingszwemmen. In Zwembad de Slag in Hoevelaken kun het A-diploma in maanden halen met de snelzwemcursus. Ook kwamen er excuses voor de slechte communicatie rond de sluiting van het bad in Hoevelaken.


Tijdens de meivakantie bleven de deuren van zwembad De Slag in Hoevelaken dicht , net als tijdens Bevrijdingsdag. SRO moet volgens eigen zeggen uren schrappen omdat de exploitatie niet rendabel is. Het lounge terras aan de achterkant van de wagenschuur is de plek om de koele zomeravonden door te brengen. Het is hier heerlijk relaxen dicht bij de haard. Naast de veranda stalruimtes die thans in gebruik zijn als omkleedruimte en zwembad opslagruimte.


VMHC Spitsbergen organiseert dit jaar weer het C You There” toernooi voor de C-jeugd en het Just Be There” toernooi voor de B-jeugd.

ACHTERVELD - Hoevelaken leeft intens mee met de nabestaanden van Romy. Het zwembad zou voor Nijkerk een vervanging zijn voor zwembad De Slag in Hoevelaken dat binnenkort dicht zou . EAFC Zwembad Malkander wo mrt. Zij hopen dat de Vaste Commissie van Infrastructuur en Milieu van de Tweede Kamer minister Melanie Schultz van Haegen nog op andere gedachten kan brengen.


Het actiecomité Red De Slag in Hoevelaken zal nooit te weten komen of zwembad De Slag in Hoevelaken dicht moest vanwege grote tekorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts