dinsdag 26 juni 2018

Planten zoekmachine

Help, ik zie door de bomen het bos niet meer! Als u dat gevoel heeft, kunnen wij u helpen met deze zoekmachine. Hierin kunt u de ideale plant samenstellen voor uw tuinwensen door het invullen van eigenschappen.


Er is maar één veld verplicht, de keuze van het type plant , maar hoe meer u invult, hoe beter het advies. De planeet redden terwijl je rondsurft?

Per zoekopdracht - het bedrijf verdient er een halve cent aan advertentie-inkomsten mee - wordt een boom geplant. Ik gebruik nu iets meer dan een week Ecosia als mijn standaard zoekmachine. Ecosia gebruikt de opbrengsten uit de advertenties om bomen te planten en zo ecosystemen te herstellen.


Op het moment dat ik deze blog schrijf zijn er al meer dan miljoen bomen geplant door Ecosia. Een superinitiatief en . Steeds meer mensen doen hun best om iedere dag opnieuw ecologische keuzes te maken en groene gewoonten aan te nemen. Zoekmachines zijn niet meer weg te denken uit ons online leven. Wat als we een flink deel van dat geld gebruiken om bomen te planten ?

Deze extensie stelt Ecosia al je zoekmachine in en past je nieuwe tabs-pagina aan zodat je met elke zoekopdracht bomen plant. Ecosia investeert van de advertentie-inkomsten . De internetzoekmachine Ecosia plant namelijk van de winst die ze maken aan jouw online gestruin bomen in de Sahel in Afrika. Je hoeft dus niet langer een schuldgevoel te hebben als je weer plaatjes van kittens aan het opzoeken bent, het is . Wist je dat je bomen kunt planten achter je laptop? Daar hoef je helemaal niets speciaals voor te doen. De zoekmachine Ecosia plant namelijk bomen voor elke zoekopdracht.


Dat doen ze met het geld dat ze verdienen met advertenties. Er zijn inmiddels al meer dan miljoen mensen die deze . Plantengids van Tuinadvies, een gedetailleerd overzicht van alle planten met latijnse naam en omschrijving. Rondsurfen op het internet en tegelijkertijd de planeet redden?


Je doorzoekt het internet werkelijk om bomen te planten. Het werkt net als elke andere zoekmachine , zodat je nog steeds kunt vinden wat je zoekt. Met dit verschil dat Ecosia bepaalde advertentie inkomsten schenkt aan boomplantacties.


Samengeteld betekent dit ongeveer van haar winst, die in de . In de plantengids vind je tal van tuinplanten en kamerplanten.

Lees alles over de eigenschappen van deze planten , hoe ze moet verzorgen, waar je ze kan zetten en nog veel meer. De animatie is geproduceerd in zes verschillende talen, inmiddels miljoenen keren bekeken en droeg daarmee in belangrijke mate mee aan het bekend raken van Ecosia. Ecosia heeft sindsdien meer dan miljoen bomen laten planten en bijna miljoen dollar gedoneerd. Ecosia steekt namelijk het leeuwendeel van zijn advertentie- inkomsten, gemiddeld procent van de winst, in ecologische projecten waarbij bomen worden geplant.


Het besef van de noodzaak daarvan ontstond . Samen werken ze aan tools die het iedereen vergemakkelijken om een steentje bij te dragen door bomen te planten. Als je het web met de duurzame zoekmachine Ecosia doorzoekt, gaat procent v. Het leuke is: dat kan ook gewoon. Al gehoord van Ecosia, de zoekmachine die bomen plant ? Het concept is eenvoudig: je . Door op het internet te surfen met Ecosia kan CtheTree dan ook teruggeven aan de natuur en aan de maatschappij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts