vrijdag 29 juni 2018

Professionele tondeuse

Als je op professioneel niveau met een tondeuse werkt, wil je ook kwaliteit. Een professionele tondeuse dient te beschikken over extra krachtig vermogen en een veelheid aan opzetkammen. Daarnaast is het in sommige gevallen handig om te kiezen voor een bedraad model, om altijd verzekerd te zijn van snel gebruik. Kies nu uit de diverse kwaliteitsmodellen voor professioneel of thuisgebruik.


Uiteraard zijn de tondeuses ergonomisch ontworpen en functioneel. Voor je baard- en lichaamshaar.

Ben je op zoek naar een professionele tondeuse of trimmer? Bekijk dan hierboven ons assortiment. We hebben de beste tondeuses voor je hoofdhaar en de meest gedetaileerd scherende trimmers voor baard- en lichaamshaar. De Wahl Cordless Senior bezit de krachtigste motor van alle draadloze tondeuses en genereert een hogere scheersnelheid en snijcapaciteit van 6. Ook voor neus- en oortrimmers kun je hier terecht.


Wil je deskundig advies van onze professionals dan kun je terecht bij onze klantenservice. Florale Haircare helpt je . De Wahl Super Taper is een andere goede kappers tondeuse uit het assortiment .

Ik heb allemaal niet professionele tondeuses gehad en ze gaan allemaal snel stuk en je moet stukken heel vaak overdoen wil je een goed effect. Als je haar te lang is kom je er met die goedkope dingen niet eens fatsoenlijk doorheen. Daarom beter een keer een fatsoenlijke investering doen. Wahl Tondeuses koop je eenvoudig online bij bol. Met deze Wahl Color Pro tondeuse kun je exact bepalen hoe kort jij je haar wilt hebben, dankzij de opzetkammen!


Deze Wahl tondeuse is een professionele tondeuse … Meer. Ben je dus op zoek naar een professionele tondeuse van hoge kwaliteit . Vast mes (mm) gemaakt met behulp van MIM-technologie en titanium coating voor een langere levensduur. Bewegend mes van duurzaam roestvrij staal.


Vind tondeuse op Marktplaats. In onze kappersgroothandel vindt u professionele tondeuses van alle bekende merken uit de kapperswereld. Een tondeuse is een apparaat dat wordt gebruikt voor het kort afknippen van haar of vacht.


Het haar kan er, indien gewenst, zeer kort mee worden afgeknipt. In de moderne, elektrische uitvoering wordt het ook wel . De beste merken: Aesculap, Heiniger, Oster en Andis. Ultra slank model speciaal ontworpen voor de vrouwenhand.


Dankzij hun lichte gewicht, verschillende standen en comfortabele handgrepen creëert u – letterlijk – in een handomdraai de meest trendy coupes met een professionele afwerking.

Onze tondeuses zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik, maar kunnen natuurlijk net zo goed thuis worden gebruikt. Professional Trimmer Incl. Nieuw en tweedehands materiaal voor land- en tuinbouw, akkerteelt en veeteelt wisselt hier van eigenaar. Draadlose tondeuse inclusief vario opze. Teel je je groenten en fruit zelf?


Hier hebben liefhebbers én professionele landbouwers een grote keuze aan tweedehands materiaal en . Betaal direct of in termijnen. BaByliss professionele tondeuse PRO E951E online kopen. De tondeuse is bruikbaar met snoer, en daarnaast tot wel minuten te gebruiken zonder snoer. Je kunt de tondeuse en opzetkammen mooi bij elkaar bewaren in de etui die bij deze tondeuse zit. Met de precisie trimmer maak je je coupe helemaal af!


Deze tondeuse behoort tot de PRO serie. De meeste tondeuses met verwisselbare scheerkoppen werken met het Snap- On wissel systeem. De professionele Aesculap Favorita tondeuse heeft een eigen scheerkoppen systeem.


Natuurlijk zijn ook deze scheerkoppen bij ons verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts