donderdag 14 juni 2018

Zwembad amersfoort

De accommodatie bestaat uit bassins, waaronder een 50-meter wedstrijdba een torenbad met een springtoren en diverse duikplanken en instructiebaden. Voor recreatieve bezoekers is het subtropische Aquadroom een heerlijk bad. Hier vind je ook onze saunacabine en de whirlpool.


In de zwemmersbar kun je lekker . Onze excusses voor het ongemak.

Bezoekers zijn veelal deelnemers aan verschillende lessen en activiteiten. Veel kinderen halen in dit bad hun zwemdiploma, recreanten komen hun banen trekken of een middagje spelen en spetteren en senioren hebben hun ochtenden waarop ze . Olympisch zwembad in sportcomplex Amerena krijgt steeds meer vorm. Zwembad Hoogland heeft het allemaal. Het olympisch zwembad in het nieuwe sportcomplex Amerena aan de Hogeweg in Amersfoort krijgt steeds meer vorm. Dat laat Paul van den Heuvel, evenementendirecteur van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB), weten . AmerenaAan de Hogeweg wordt nu een jaar gewerkt aan de bouw van het nieuwe sport- en zwemcomplex Amerena.


Voor de winter moet het dak erop zitten.

Een rondleiding door het gebouw maakt duidelijk dat er in veel opzichten meer . In het vijftigmeterbad van Sportfondsenbad in Amersfoort is gisteravond om 20. Dat gebeurde tijdens een training van het damesteam (onder 17) van ZPC Amersfoort. Er raakte wonderwel niemand gewond.


Het begint nu toch op een zwembad (en sporthal) te lijken ……. Er zit al water in …… Het MF-bad met toren en je ziet de grote glijbaan. SportBad (50m-bad) vanuit andere hoek Sporthal . ZPC AMERSFOORT is sinds jaar en dag een vertrouwde vaste waarde van zwemsporten in de regio, nationaal en internationaal. Met meer dan 1jaar ervaring van leren zwemmen tot topsport, bieden wij een breed scala aan zwemsporten die u bij ons kan beoefenen op iedere leeftijd en op elk niveau!


Kom genieten in Sportfondsenbad Amersfoort ! Met wel zwembaden , inclusief het subtropische. Video Bekijk de video met het nieuws van de Sportwethouder. Woensdag is de eerste paal in de grond geslagen van het nieuw te bouwen zwembad in Amersfoort. Na jaren van voorbereiding is de bouw hiermee officieel van start gegaan. BBB-training (buik, billen en benen) in een zwembad ? Bekijk online vacatures als medewerker zwembad in Amersfoort op de grootste vacaturebank van Nederland.


Zwemles volgen voor een zwemdiploma?

Het complex gaat ruimte bieden aan recreatieve sporters én topsporters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts