donderdag 21 juni 2018

Entree nienoord

Speciaal dit jaar voor scholen het speciale actietarief van €voor het speelarrangement! De entree inclusief een treinrit is €p. Familiepark Nienoord bestaat dit jaar jaar!


Met de hele familie een dag lang springen, glijden en rennen in de grootste buitenspeeltuin in Noord-Nederland met diverse glijbanen, klimkastelen, springkussens en draaimolens. Kom kijken naar alle bijzondere dieren in de kinderboerderij en vergeet niet het ritje in de trein .

In de speeltuin rennen de kinderen van de ene attractie naar de andere waar ze kunnen klimmen, spelen, glijden en rennen. Museum Nienoord is een 19e-eeuwse Groninger buitenplaats van allure, met een unieke collectie rijtuigen van nationaal belang. Ervaar de geschiedenis in Ridderzaal, . Museum Nienoord , borg en rijtuigmuseum, is een 19e-eeuwse Groninger buitenplaats van allure, met een unieke collectie rijtuigen van nationaal belang.


Het museum heeft twee vaste exposities, een of meer tijdelijke expositie en verschillende activiteiten. Toegankelijkheid De parkeerplaats en de ingang van het museum liggen een paar honderd meter uit elkaar. U maakt een mooie wandeling over het landgoed naar de entree.

Ook rijdt er in het hoogseizoen een gratis elektrokar vanaf de parkeerplaats van Landgoed Nienoord naar de diverse attracties (onder voorbehoud). Nog geen plannen voor de laatste week van de schoolvakantie? Lekker springen, glijden en rennen in de grote speeltuin. En bij slecht weer kun je terecht in de overdekte speelhal.


Als lid van de bibliotheek krijg je euro korting op de entree. Begeleiders betalen het normale tarief € p. Entree rolstoelgebruikers. Eén van de oudste, fraaiste en ook meest curieuze objecten in het rijtuigmuseum is de toeslede of sleepkoets, een toegedekte slede die men over de Amsterdamse straten voortsleepte. Informatie: Flinke Pink is een uniek vierdaags festival in de bossen van Leek ( Podium Nienoord Leek). Een heerlijk outdoor festival dat elk jaar weer duizenden bezoekers trekt.


Van jongeren die van hardstyle houden tot gezinnen met kleine kinderen . Vandaag voor de eerste keer met een baby en een kindje van naar toegeweest. Aankomst toppie geregeld we werden netjes opgehaald door een karretje! Later in het park wouden we gaan eten op naar het . Heerlijke zomerkriebels tijdens de Landgoed Nienoord Fair.


Deze zeer gevarieerde Landgoed Nienoord Fair wordt gehouden op het lommerrijke en statige landgoed Nienoord.

Een sprookjesachtig decor voor . LEEK – Op zondag mei is het Moederdag. Kinderen en overige gezinsleden betalen het standaardtarief. Soort prachtige kinderboerderij in Leek, provincie Groningen, bij de A7. Expeditie Nienoord arrangement: € p. Zwemkasteel arrangement: € p.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts