vrijdag 22 juni 2018

Brievenbus tochtafsluiter

Brievenbus tochtafsluiter met borstel tegen tocht. Voor de binnenzijde van de deur. Tochtafsluiter bij brievendoorvoer aan de binnenzijde van de deur.


De aluminium GAMMA-brievenbusklep met borstel is een stijlvolle brievenbusklep met tochtafsluiter. De tochtafsluiter houdt tocht tegen waardoor u de warmte in huis niet verliest.

Zo verspilt u niet onnodig energie. Daarnaast voorkomt de klep met borstel dat er stof en geluid uw woning binnendringt. Kies je voor een briefplaat, dan wil je aan de binnenkant van jouw voordeur natuurlijk niet kijken naar een gapend gat. Daarom hebben we in onze webshop mooie tochtkleppen die de briefplaat binnen bedekken. Een aantal van hen heeft een valklep, zodat de . Deze brievenbus tochtafsluiter met klep is eenvoudig aan de binnenzijde van de deur te plaatsen.


Bestel eenvoudig online.

Luxe brievenbusafsluiter van rvs. Geschikt voor montage aan de binnenzijde van de voordeur. Eenvoudig op de deur te monteren met meegeleverde schroeven. Uitstekend te combineren met de INOX dorpelprofielen.


Beschikbaarheid: In voorraad. Kunststof brievenbus tochtafsluiter met klep en borstel voor montage aan de binnenzijde van de voordeur. Isolerend tegen tocht , stof en geluid.


Nieuw, alleen uit verpakking. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Op zoek naar Ellen brievenbus tochtafsluiter met klep bruin? Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment! Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Voordeeldump de goedkoopste aankopen online!


Van Duraline muurplanken tot douchedrains Van Rolgordijnen tot Radiator Bekleding muurplanken, plankendragers to. Toepassing: voor de binnenzijde van de deurLet op: GROOTVERBRUIKInhoud grootverbruik verpakking:x.

Deze tocht afsluiter van Fix-O-Moll is bedoelt om aan de binnenzijde van de deur vast te schroeven om zo tocht tegen te houden. Bevestiging aan de binnenkant van de deur. Online teleurstellen bij Clever- Option. Contact Klanten-service Like ons op facebook.


Bezoek onze winkel te Buggenhout. Een goede en mooie brievenbusklep, ook wel briefplaat genoemd is een functionele aanwinst voor uw voordeur. Wij bieden een uitgebreid assortiment brievenbuskleppen in verschillende modellen, afmetingen, materialen en kleuren.


Daarnaast kunt u bij ons ook tochtweringen en tochtkleppen bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts