vrijdag 8 juni 2018

Wat is betonzand

Betonzand , ook wel vloerenzand genoem is een grove zandsoort. Ten behoeve van de verwerkbaarheid worden er specifieke eisen gesteld aan de korrelopbouw en vorm van het zand. Het is belangrijk dat het zand vrij is van vervuilingen en dat zo weinig mogelijk fijn materiaal (ondermaat) in het zand zit.


Dit is de meeste handige maat voor de toepassingen die betonzand kent. Dit wordt in combinatie met een toeslagstof (betongrind o.i.d.) en cement bereid. Speelzand is zand wat juist een fijne korrel moet hebben (0-500µm) en geen leem mag bevatten omdat dit zou zorgen voor vieze kinderknieën (leem plakt).

U gaat beton maken voor een klus? Dan heeft u uiteraard ook goed betonzand nodig! Het familiebedrijf van de gebroeders biedt u de makkelijkste en voordeligste manier voor het bestellen van betonzand ! U profiteert bij ons altijd van scherpe prijzen, een prima service en niet te vergeten een snelle levering. Het is een grove zandsoort voor aanmaak van betonmortel.


Zand is een toeslagstof bij de vorming van beton. Als aanmaakwater wordt leidingwater gebruikt. Wat u moet weten over betonzand.


Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht.

Bekijk alle advertenties Wat is dit? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan zandsoorten. Deze site legt u stap voor stap uit hoe u beton samen stelt. Ook bevat deze een handige rekenhulp.


Ook wordt betonzand vaak gebruik voor het leggen van industrieplaten (o.a. 2m x 2m). Ook voor het maken van een afwerkvloer gebruikt U betonzand in de maat 0- alleen. De voorschriften aangaande betonzand werden de laatste jaren versoepeld i. Gaat u binnenkort beton storten en heeft u betonzand nodig ? Bestel dan vandaag nog uw betonzand bij Almere Containers, dé zan grind en cement leverancier van Almere en omstreken! Met deskundighei daadkracht en plezier maken en leveren wij beton, zand en grind in Budel.


Wij leren van fouten en wij bouwen op ervaring. Onze betoncentrales staan op unieke knooppunt locaties in Zuid . Via de webshop kunt u afvalcontainers en diverse producten bestellen. Klik op het gewenste product. Wanneer u de postcode van het afleveradres invult, ziet u direct wat u bestelling gaat kosten. De betaling voldoet u via Ideal.


Bruikbaar voor funderingsbeton. Maar nooit te fijn zand gebruiken ! Het beton is waard wat de lijm van cement en water waard is !

Hoe minder water, hoe sterker . Alle soorten zand kan je voor beton gebruiken. Maar vaak moet je de verhouding wat aanpassen en zal de sterkte van het beton wat afwijken. Iets meer cement toevoegen is vaak de oplossing. Nee, dat is geen goed idee als je kwaliteit wilt.


Kruipruimtezand kan op allerlei . Bestel er ook direct de betongrind en cement bij. Binnen werkdagen geleverd vanaf slechts € 25!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts