maandag 18 juni 2018

Ikea kweeklamp

Hiermee kan je het hele jaar door thuis plantjes kweken, ook als het daglicht onvoldoende is. Planten zijn ontvankelijk voor andere lichtkleuren dan het menselijk oog. De VÄXER plantenverlichting heeft een speciaal kleurenspectrum dat vergeleken met een gewone lamp meer blauwe en rode nuances heeft, wat je plant . Vergeleken met gewone verlichting heeft de led-plantenverlichting een ander kleurenspectrum met meer blauw- en roodtinten die je planten.


In April komt IKEA - jawel IKEA ! Op zoek naar een stellingkast?

Bij IKEA hebben ze blijkbaar een . Als zoon van een boer, raakte Runesson gefascineerd. Na wat marktonderzoek bleek dat kweeksets wel in Japan en China te vinden zijn, maar niet in westerse landen. Hier kunt u zuinige led kweekverlichting online kopen tegen scherpe prijzen! U vind hier onder andere de growspots, de LFG Spectrabox en UFO kweeklamp.


De LED-producten van de bouwmarkten, IKEA , en tegenwoordig ook een aantal supermarkten enz. Ikea Växer setup, build with Raspberry Pi 3B, Pi camera and Python code. Hey iedereen, Ik heb dus een ikea -kastje in de woonkamer staan, alles ingebouwd en alles op maat gemaakt.


Ik heb nu nog ingebouwde efitting over en wou een iets sterkere lamp dan de 23w Tornado lampen.

Nu hebben ze momenteel een kleine opzet Bij de Ikea. Gezien ik maar max plantjes heb staan is het voor mij groot genoeg. Maar de vraag is zou het werken voor de jonge dames?


Led- plantenverlichting. Afmeting gemonteerd product. Daarin zijn de onderste planken verlicht met ieder TL balkjes. Dat is een ander systeem dan RGBW. Het heeft sterke punten (voor wit licht), maar ook een groot zwak punt namelijk dat de kleuren blauw en groen lelijk zijn.


De Ikea lamp is sterk in oranje- en paarstinten, maar dat wil je niet in je woning: het viel mij op dat sinds ik deze lamp heb ineens zoveel mensen bij . Het is de elektronica in de lamp of armatuur waar deze LEDs inzitten die bepaalt of en hoe deze gedimd kan worden. U kunt het wel proberen met een normale dimmer. Kweekset van ikea met bakjes. Inclusief led- kweeklamp (de grote variant van 16w) inclusief tijdschakelklok de set is in prima staat. De dekseltjes missen, verder is alles aanwezig.


Wil je een nieuwe lamp laten ophangen, maar heb je niet de kennis en gereedschappen om dit goed te doen? Vind een vakman via Werkspot die de klus klaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts