woensdag 27 juni 2018

Sporthal de lieberg

Banenzwemmen de hele maand januari te koop met euro korting. Kom je ook op mijn feestje? De wedstrijden zijn in sporthal De Lieberg.


Sporthal De Lieberg : In sporthal De Lieberg bevindt de sportzaal zich op de derde etage, boven Zwembad de Lieberg. Naast de trappen is er ook een lift aanwezig.

Sporthal de Lieberg Jan van der Heijdenstraat 1- Hilversum Details. Adres Jan van der Heijdenstraat 174. Top tent, met erg vriendelijk personeel. Zeer onvriendelijke beheerder van de sporthal. Na de wedstrijd moet iedereen zo gauw mogelijk de zaal uit.


Wanneer dit volgens hem te lang duurt gaat het licht in de kleedkamer uit ! Zwangerschapszwemmen is een aanrader. Goede en leuke instructrice!

Er zijn momenteel geen evenementen. COM_EVENTLIST_EXPORT_ICS. Ving Tsun Kung Fu organiseert zaterdag oktober een demonstratie-evenement in de sporthal de Lieberg in Hilversum. Leraar Gert-Jan Ketelaar geeft samen met zijn leerlingen een zes uur durende seminar, van 10.


De aanwezige atleten zullen een demonstratie gegeven met onder . Op de daken van sporthal Arenapark, sporthal Kerkelanden, sporthal de Meent (met gymzaal), wijkgebouw De Kruisdam en sporthal. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Zwembad De Lieberg in Hilversum vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Hilversum - Vrijdagavond november is het zwembad de Lieberg aan de Jan van der Heijdenstraat in Hilversum enige tijd ontruimd geweest nadat er brand ontstaan. Prinses Margrietstraat 62.


De parkeerstraat is aangelegd voor onder meer de bezoekers van sporthal - zwembad De Lieberg en het bezoek van de bewoners van Villa Industria. Aangezien Villa Industria grensde aan het betaald parkeren Electrobuurt (in combinatie met vergunninghoudersparkeren) was de verwachting dat buurtvreemde parkeerders . Ook zij spelen hun thuiswedstrijden op de vrijdagavond in sporthal de Lieberg. We heten alle spelers van harte welkom binnen FC Hilversum en hopelijk komt er veel publiek kijken op de vrijdagavond.


Zaalvoetbal wordt in het programma meegenomen op onze website voor een overzichtelijk geheel van . Na een formele bevestiging van de lokaties Olympos, De Lindenhof en De Lieberg worden ook deze wedstrijden verwerkt. Competitieprogramma voor alle Junioren en.

Geen play-outs, de laatste degradeert. Dames inhaalwedstrijden van januari sporthal de Lindenhof . HILVERSUM – Bij zwembad De Lieberg aan de Jan van der Heijdenstraat in Hilversum heeft vrijdagavond korte tijd brand gewoed. Het gebouw werd ontruimd omdat er rook het zwembad en het sportcafé in kwam. De brandweer was al snel ter plaatse.


De oorzaak bleken bladeren in de ventilator die vlam . De zaaltrainingen zijn verdeeld over De Lieberg , sporthal de Meent in de Hilversumse Meent, de Dudok Arena, de sportzaal van Laar en Berg en sporthal De Zandzee in Bussum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts