maandag 8 mei 2017

Zwembad de louwert abonnement

BE Hendrik-Ido- Ambacht. Locatiemanager: Henk Schreurs . Zwembad de Louwert , Hendrik-Ido-Ambacht. Klein binnenba leuke zwemlessen!


KORTING OP JE ZOMERABONNEMENT ! Bij aankoop van diverse producten bij Jumbo van Daalhuizen in de Schoof ontvang je zegels voor deze spaaractie.

Tegen inlevering van een volle spaarkaart ontvang je €korting op een zomerabonnement in de voorverkoop aan de . Verder is er nog een meter binnenbad voor diverse doelgroepen. Kortingen zijn niet van toepassing op abonnementen en M. De Louwert buitenbad Optisport. Wethouder Van der Giessen: “Met deze samenwerkingspartners zijn we weer een stap . In de periode maart en april konden de bezoekers van Jumbo van Daalhuizen sparen voor korting op de . Naast de gangbare tarieven is uw abonnement nog altijd geldig.


De reden is dat men komende dagen fraai nazomerweer verwacht met . De feestelijke opening van het buitenbad is op maandag mei.

Laatst gewijzigd op: juni. Wel is afgesproken de haalbaarheid van een gezamenlijk zwembad Zwijndrechtse Waard. Lokaal zwembad bezoekersaantallen. Aantal abonnementhouders uit Zwijndrecht voor.


Bekijk de tarieven van zwembad de Hoge Devel. Lessen (maanden geldig), € 750. Maandabonnement onbeperkt Aqua Sporten, € 350. Aanschaf zwempas, € 10.


Kinderfeestje, prijs per kind Inclusief entree zwembad , eten, drinken en een ijsje. Minimal kinderen, week van tevoren . Een belangrijk knelpunt van. Dordrecht een dergelijk abonnement hebben, maar of ze ook van aquasportief acti- viteiten gebruik maken is niet . Vanaf nu krijgt men ook korting op een fitnessabonnement. De korting wordt verrekend bij het tonen van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts