donderdag 25 mei 2017

Vaarderhoogt warme winter weken

Hét Soesterse winterevenement dat bol staat van authentieke, winterse gezelligheid voor jong en oud. Vaarderhoogt is niet zomaar een tuincentrum, maar ook een gezellige pleisterplaats waar tuinliefhebbers alle vier seizoenen in het jaar hun hart op kunnen halen. De sfeer wordt verhoogd door een dik pak.


Super leuk sfeertje voor de kinderen, met oa grote levende kerststal, broodje. Tot en met zondag december a.

Elk jaar in november en december trekken meer dan 70. Warme Witte Winter weken in Soest. Trek je dikke jas en je handschoenen maar vast aan, want de warme witte winter weken in Soest doen weer hun intrede.


Een bezoekje aan tuincentrum Vaarderhoogt is altijd de moeite waar maar zeker in het winterseizoen. Het gehele terrein van . In de levende kerststal kunnen de kinderen de . Medewerkers van het Soester tuinbedrijf .

Echt heel leuk om de kerstsfeer te proeven. Maar gelukkig waren de Knollen met velen om zich warm te houden. Mannen op een klein podium was zelfs iets teveel . We staan onder de overkapping, op het smulplein. Kleding: Zwart met rode accenten en . Nu verder met de voorbereidingen voor ons optreden tijdens het Korenfestival in Weesp op december. Elke woensdag en zondag komen er weer nieuwe winkeliers in het dorp zodat bezoekers, bij meerdere . WARME WITTE WINTERWEKEN.


Tevens wenskaarten en kerstkaarten. Evenementen door deze organisator. Hét familie winter- evenement voor jong.


Van onze eerdere optredens de afgelopen jaren weten we dat de sfeer altijd geweldig is dus kom ook en geniet met ons mee van deze bijzondere omgeving. VERKOOP: Hoogeveenseweg 14. OLIJFOLIE FLESSENAUTOMAAT: Dagelijks open - uur. Tijdens deze blokperiode wonen wij in huisje nummer 1 het dichtst bij het podium, het overdekte terras, en de koek- en zopie tentjes.


Wij zien u graag in ons huisje!

Soest veranderd in een Anton Pieck-achtig kerstdorp. Kunstmarkt Leusden Kunstmarkt Jan van Goyen, Heemstede Kunstmarkt . Ik ben daar aanwezig met nieuwe leer producten, uit eigen atelier. Landleven Winter” in het sfeervolle Openluchtmuseum in Arnhem die .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts