maandag 8 mei 2017

Daniel hartman urk

Zijn schitterend opgeknapte vrachtschip ligt al een tijdje in de haven. Een echte aanwinst voor de aanblik van onze haven. Klik hier om het artikel te lezen.


Het gaat om een schip dat identiek is aan . Een belangrijk deel van de vroegere vissershaven is tegenwoordig het domein van scheepsbouwers.

Ook jachtenbouwer Huisman uit Vollenhove bouwt in de Urker haven regelmatig schepen af. Headquartered in the Netherlands, quality of the highest Dutch standard is apparent in all of its activities. Drie enorme vrachtschepen worden tegelijkertijd afgebouwd in de haven van Urk door nautische ondernemers uit het dorp. De identieke schepen zijn 1meter lang en meter breed. De vissersschepen moeten geleverd worden aan Hongdong International Fishery Development Co.


Hij wil zijn schip op korte termijn voor herstel naar de haven van Urk laten slepen. Dit bedrijf is ook gevestigd aan de Klifweg in Urk (gemeente Urk ).

Wijziging: Geplaatst kapitaal gewijzigd in EUR 18. Gestort kapitaal gewijzigd in EUR 18. Wij staan echt uur per dag voor u klaar! Ons bedrijf staat voor betrokkenhei technische kennis. Ontspannen het water op met de Semifinca!


Bakker families van Urk. Born: at: Married: at: Died: at: Father: Mother: Other Spouses: PEDIGREE. Wife: Klaasje Dirksd Bakker.


Born : at: urk Died: at: Father:Dirk Jansz Bakker Mother:Hiltje Sjoerdsd Snoek Other Spouses: PEDIGREE. Hartman uit functie getreden. Niet zo lang geleden voer de 29-jarige zeeman uit Urk met zijn zeeschip Deo Volente door de Golf van Biskaje toen een moederdolfijn met haar jongen naar hem toe kwam.


De Groninger werf Shipkits b. De schepen krijgen een deadweight van 4. De schepen worden 11meter lang en 1meter . Wij willen u graag bedanken voor de samenwerking en het in ons gesteld vertrouwen van afgelopen jaar. Wij wensen u een fijne tijd van rust en bezinning toe en een heel voorspoedig, gezond en gezegend Nieuwjaar.

Directie en personeel Piet Brouwer Elektrotechniek .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts