maandag 15 mei 2017

Kamerplanten soorten vetplanten

Cactussen zijn verkrijgbaar in vele vormen, soorten , afmetingen en kleuren. Het mooie aan de Cactus kamerplant is dat het een enorm makkelijke kamerplant is. Hiernaast hoef je qua watergift niet . Het grootste aanbod aan kamerplanten vindt u op Fleurdirect.


Van tropische planten tot schaduwplanten. Calathea, Yucca, Polyscias of Pachira!

In de webshop van Fleurdirect. Ken jij de succulent al? Neen, dan ken je hem beter onder zijn andere naam, de vetplant. Ontdek hier ook hoe je deze ijzersterke kamerplant verzorgt.


Dat water is voor veel soorten vetplanten van levensbelang, want oorspronkelijk komen ze voor in gebieden die worden geteisterd door droogte. Vetplanten en cactussen behoren tot de gemakkelijkste kamerplanten. Tafelstuk maken met soorten vetplanten voor tafeldecoratie in de winter - soorten sempervivum - creatieve beplanting in de winter met huislook.


Modern of klassiek interieur? Aloë Vera, hippe kamerplanten met opmerkelijke medische en cosmetische eigenschappen.

Om je wat te helpen zetten wij vijf sterke, mooie en onderhoudsvriendelijke vetplanten voor je op een rij. Aloe aristata is het best geschikt als kamerplant , maar als je hem graag in de tuin wilt, is dat ook mogelijk. Succulenten houden van zon, warmte en droogte. Niet verwonderlijk, gezien hun natuurlijke leefmilieu in de woestijn.


Veel soorten doen het goed op een zonnig plekje op de vensterbank. Er zijn echter ook succulenten die u beter tegen directe zonnestraling kunt beschermen. Uw tuinadviseur zal u hierbij graag van advies . Kamerplanten (momenteel géén aanbod). Natuurlijk zijn kamerplanten een aanwinst voor een interieur doordat er een huiselijke en gezellige sfeer wordt gecreëerd.


Maar wist u ook al dat het neerzetten van een kamerplant andere voordelen heeft, zoals zuurstof en vocht in huis brengen? Je hebt keuze uit groene of bloeiende kamerplanten. Kies de juiste plek voor je plant om de levensduur te verlengen. Zo is een Dracaena een schaduw minnende plant,. Onderhoudsvriendelijke planten zijn de cactus, sansevieria of vetplanten.


Verschillende succulenten (Crassula soorten ), per stuks. Een mooie, groene huiskamer, bij tuincentrum Almeerplant vindt u de mooiste en goedkoopste kamerplanten van Almere, het Gooi en Flevoland. In ons tuincentrum in Almere vindt u een breed assortiment kamerplanten in alle soorten , maten, kleuren en vormen.


Ze zijn een aanwinst voor elk interieur.

Of u nu houdt van klassieke planten met veel kleur of van strak en groen. Bij De Bosrand vindt u een assortiment van enkele honderden soorten en variëteiten. Hoewel vetplantjes niet zoveel water nodig hebben, moet je ze natuurlijk wel af en toe een flinke scheut water geven.


En met deze gieter is er niets eenvoudiger dan dat! Je vult de gieter onder de kraan met water, doet er wat plantenvoeding voor vetplanten en cactussen bij, en gieten maar! Elke kamerplant heeft andere eigenschappen, bij het kiezen van een kamerplant hou je hier best rekening mee.


Dit vanwege de toegekende helende werking van het sap uit de bladeren, maar er zijn ook hele andere vetplanten zoals de crassula en de sansevieria.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts