donderdag 18 mei 2017

Festuca glauca giftig

Bloembakken opvullen met planten - winterbloembakken beplanten met vaste planten voor op de vensterbank. Het is een leuke accentplant, die soms massaal wordt toegepast als vlakvulling. Glyceria maxima variegata, Liesgras, 0. Festuca gautiere, Zwenkgras, 0. Helictotrichon sempervirens, Sierhaver, 1. Hemerocalis, Daglelie, 0.

Op deze pagina staan enkele van de meest giftige planten. Hallo heb even in de lijst van giftige en niet giftige beplanting gekeken. De planten zijn ingedeeld aan de hand van de soort schade die ze doen.


Let op, deze lijst is niet volledig, wij hebben geprobeerd veel voorkomende giftige planten te vermelden. Echter, het gebruik van de informatie geschiedt . Grassen, bamboe en palmbomen ( een aantal nauwverwante plantsoorten ) zijn niet giftig voor vogels. In een voliere met tropen kan je deze prima planten.


Bij papegaaien ook wel maar dan blijft er niet veel van over.

Vriendelijke groet Robin! Voordelige staffelprijzen. Onderhoud beperkt zich tot. Bij ons weten is zwenkgras niet giftig. In de zomer bloeit dit gras met bloeiaren, die eerst de kleur van het gras aannemen om later te verkleuren naar strogeel.


Door hun uitgesterkt wortelgestel en de ingerolde bladeren is de soort goed aangepast aan schrale omstandigheden. Planten komen bijna in elk vertrek van het huis voor. Maar als je een kat hebt dan kan een mooie plant een dodelijke vijand worden. Op de giflijst hieronder staan kamer- en tuinplanten die zijn schadelijk voor een kat.


Als je kat van deze plant gegeten heeft, bijvoorbeeld de blaadjes, zaadjes, bessen of takjes, ga dan zo . GIF: Bladeren en stengel bevat giftig sap. SYMPTOMEN: Tast de slijmvliezen aan. Yucca ( Filamentosa) GIF: Gehele plant. Wil je graag op een schaduwrijke plek een border maken? Wij geven tips voor de juiste schaduwplanten en leggen uit hoe je dit het beste aan kunt pakken.


Een uitgebreide lijst met giftige planten, bomen en bloemen voor konijnen. Welke planten mag een konijn eten in de tuin, of in huis.

Waar moet je op letten als jouw konijnen van giftige planten hebben gegeten. Bijzonderheden: imposante vaste plant. Wordt ook wel hongaarse berenklauw genoemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts