woensdag 24 mei 2017

De kwekerij hillegom

Een bijzonder forse twee-onder-een-kap woning met vele mogelijkheden gelegen nabij het centrum, scholen en sportvelden. Aan de voorzijde gelegen aan een besloten , autoluw en . Moderne twee-onder-een-kapwoning met fantastische ligging! Deze bijzonder forse (ca. 7m3) twee-onder-een-kapwoning met een riant woonoppervlak van ca 2mbiedt veel mogelijkheden.


Nabij het centrum van Hillegom gelegen vindt u dit goed onderhouden, vrijstaande kantoorpand van maar liefst ruim 926mBVO, verdeeld over de begane grond 3m eerste verdieping 4men tweede verdieping m2.

In dit pand is een zorgcentrum gerealiseerd met onder andere huisartsen en fysiotherapeuten. Bij Fysio Hillegom betekent maatwerk niet zoveel mogelijk, maar zo persoonlijk mogelijk. Met uw fysiotherapeut aan de slag voor het beste én snelste resultaat. LET OP WIJZIGING: herhaalrecepten liggen, wanneer ze voor 12. Recepten die de arts tijdens . Het pand heeft een oppervlakte van 197m² en een perceeloppervlakte van 308m² en heeft kamers kamers waarvan slaapkamers.


De geschatte waarde van deze woning is € 550.

Het adres van deze woning is de Kwekerij te Hillegom. De laatst bekende vraagprijs betreft € 549. Aan de Stationsweg 1-1in Hillegom , op de locatie van de voormalige bloembollenkwekerij Veelzorg, worden karakteristieke woningen gerealiseerd.


Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? HomeContactAlgemene voorwaarden. Zoek plaatsen en gemeenten op de kaart van Nederland.


Hillegom gevestigd op De Kwekerij (Voormalig pand van Bolleke) Locatie De Zilk blijft voorlopig gewoon aan de Hafkenscheidtlaan 1a. Huisartspraktijk Mw CC Dekker in Hillegom. AG is de postcode van de straat De Kwekerij in Hillegom. Tussen de bloemenvelden van Hillegom realiseert BOEi de herbestemming van Kwekerij Veelzorg.


Lees verder over de mogelijkheden voor woningen en nieuwbouw. Er zijn diverse redenen waarom aanpassingen in uw voedingspatroon wenselijk zijn. Het kan zijn dat uw arts u aanraadt, en doorverwijst, om met de hulp van een diëtist uw cholesterolgehalte of bloeddruk omlaag te krijgen.


Mogelijk heeft u overgewicht of juist een te laag gewicht. U kunt ook zelf het initiatief .

Op deze website geven we u een indruk. Wij verkopen alleen aan bedrijven. Helaas is ons bedrijf niet ingericht voor verkoop aan particulieren.


Bekijk hier ons Kwekerij overzicht van beschikbare Kwekerij vacatures in Hillegom en solliciteer direct online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts