vrijdag 19 mei 2017

Akenveen roompot

Wees dan goed voorbereid! Deze veelzijdige provincie wordt niet voor niets jaarlijks door vele natuurliefhebbers bezocht. Rust, ruimte en natuur zijn volop aanwezig in dit door maar liefst drie nationale parken omringde gebied.


Geniet van doorkijkjes op . Centraal op het park ligt een recreatieplas en met een snackbar en restaurant terecht zijn er voldoende mogelijkheden voor een heerlijke . Come and enjoy the ultimate holiday at one of our superb locations!

The detached luxury villas in the style of Drenthe are equipped with everything to make your life comfortable. There is also a recreational lake in the centre of the resort, and with the cafeteria and restaurant there are . Een prachtig vakantiepark dat een uitstekende uitvalsbasis vormt voor de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Groningen en Assen, daarnaast ligt ook het prachtige plaatsje Zuidlaren op slechts km afstand.


Ga met de hele familie op vakantie en ontdek de mooiste plekjes in binnen- en buitenland. Deze combinatie van het fraaie villapark, de gezellige familiecamping, de prachtige door bronwater gevoede recreatieplas en de ligging direct aan het nationaal . Beleef de Kop van Drenthe! Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes!

Vakantieparken met aanbod van Roompot in Drenthe. Verdieping: twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden. Met voorkeur te boeken (zie voorkeurskosten):- (Lig)bad- Aan het viswater- Aan het water- Aan het zwemwater- . Dit luxe villapark is gelegen in het vijf sterren nationale park van de Drentse Aa, in Tynaarlo, nabij het fraaie brinkdorp Zuidlaren.


Begane grond: entree, open keuken en royale zitkamer met bedstee of een tweepersoons slaapbank. Centraal in het park ligt een grote, zeer heldere recreatieplas van hectare, alsmede een rijk gevulde visplas van hectare. Roompot biedt betaalbare vakanties in diverse vakantieparken. Dat betekent dat u niet alleen op Black Friday zelf, maar dit hele weekend kunt profiteren van € 2- korting.


De actie is geldig voor iedere periode. Ga er dus deze winter nog even extra voordelig tussenuit, geniet van de eerste zonnestralen in de lente of . Wildryck en Het Drentse Wold. Roompot , waar meer dan duizend mensen werken, was al . Spezielle Wochenend-, Kurznwochen und Wochen-Specials sowie Last-Minute Angebote! Park plattegrond van Roompot Hof Domburg, ook te downloaden als PDF. Pierre, ook te downloaden als PDF.


Im September haben wir hier drei Wochen verbracht. Ein prachtvoll angelegter Garten rund um die ganze Wohnung, mit Zulauf zum großen Fischsteg.

Die Wohnung selbst war sehr stimmungsvoll eingerichtet und mit allem Komfort ausgestattet. Zeer geschikt voor visliefhebbers! Het beste overzicht van bungalowparken in Zuidlaren in de regio Drenthe, Nederland. Met een kop warme chocolade melk op de bank, gezellig samen spelletjes spelen of lekker samen eten.


Bungalows en huisjes op bungalowpark. Verblijf voordelig de wintermaanden bij een Roompot vakantiepark in binnen of buitenland. Ga naar de Roompot parken in Drenthe . De vakantiebestemming is Kamperland (NL).


Recreatiewoningen, Drenthe, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts