vrijdag 19 mei 2017

Bamboekwekerij limburg

Onze artikelen worden gepubliceerd in binnen en buitenland. Onze klanten bevinden zich door geheel Europa. Het zijn tuincentra, hoveniers, exportbedrijven, gemeentelijke instellingen.


Wij leveren aan andere bamboekwekerijen in Nederland en Europa. Tevens leveren en begeleiden we projecten van dierentuinen en pretparken.

Ook de particuliere klant kan . Sommige grootschalig werkende bamboekwekerijen die beter zouden moeten weten, gaan toch door met de eindeloze productie van zwakke inteeltplanten . Exotische tuinplantenkwekerij en Jungletuin. Limburg Boomkwekerij, hoveniersbedrijf en tuincentrum met showtuinen in Tegelen en Beegden. Santolina en Salvia (Nederlandse Plantencollecties). Beschikt over een te downloaden catalogus, een webwinkel en een nieuwsbrief.


Levende bamboe en bamboemateriaal maken het leven binnen- en buitenshuis mooier. Kom je verbazen op onze website, op onze kwekerij, in onze showtuin en in ons winkeltje.

We leiden je graag rond. NL-BIO-Erwin Kooijman en Kyra Gunneweg Eigenaars van biologische bamboekwekerij Randijk. Wij bieden één van de grootste bamboeverzamelingen van Nederland en Europa.


Wij hebben grote en kleine soorten in ons assortiment en kunnen u adviseren over het gebruik van bamboe in uw tuin. Voor gemakkelijk onderhoud kunt u ook niet woekerende bamboe soorten kopen. Bamboekwekerij Budts bvba. Aarzel niet om contact met ons op te . Wim Hendriks -planten, heesters, bomen, bollen en kruiden – Kessel, Limburg.


Bij aankoop van planten krijgt U persoonlijk advies van Hans Prins, de eigenaar van de bamboekwekerij “De Groene Prins”. Flores in Terra – kwekerij van en groothandel in kuipplanten – Melderslo, Limburg. Overzicht van kwekerijen in Nederland die exotische planten aanbieden. Een totaal aanbod van alle mogelijke tuinplanten.


Niet alledaagse bomen, heesters en klimplanten. Groot assortiment bamboe. Misschien is het omwille van zijn tropische uitstraling of misschien omdat deze plant voor vele dingen kan gebruikt worden, bijvoorbeeld bij het maken van muziekinstrumenten , decoratie in de tuin, het indijken van bodemerosie, voedsel en . Op onze kwekerij hebben wij duizenden bamboeplanten in pot op voorraad.

Atuin, Waarschoot ( Oost-Vlaanderen, België), Nee. Bandus bamboekwekerij , HUMMELO ( Gelderlan Nederland), Nee. Kwekerij Asimina, Giethmen (Overijssel, Nederland), Nee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts