donderdag 25 mei 2017

Fietskleding winter

Wielerkleding voor de winter. De shirts bevatten een warme en isolerende fleecevoering. Daarnaast zijn er speciale windstoppers en fietsjacks voor koude en . Dames fietskleding valt heel anders uit dan heren fietskleding , koop dus het gene wat bij jou past. Het aanbod aan mountainbike kleding is erg groot, zo zijn er MTB loose fit broeken in drie uitvoeringen, lang, kort en driekwart.


Dit geldt bij de heren en bij de dames MTB kleding.

Verder vind je bij ons genoeg MTB shirts om . Met ons uitgebreide assortiment wielerkleding vind jij wat je zoekt! Al jarenlang helpen wij onze klanten om de perfecte wielerkleding voor elk moment te vinden. Of je in het voorjaar, de zomer, het najaar of de winter op de racefiets stapt of gaat mountainbiken in het bos, wij hebben de juiste kleding voor jou. Wil jij na een prachtige zomer ook het liefst blijven fietsen in de winter , maar zie je op tegen het koude weer in combinatie met je fietskleding ? Dan is dit het artikel om je goed te beschermen op de fiets tegen de winterse omstandigheden.


Aan bod komen onder andere het drie lagen systeem, de ideale winter fietsbroek , het . Tijd dus om de fietskleding voor de winter weer aan te vullen en vervangen wat nodig is.

Of je gaat – heel modebewust – voor een trendy nieuwe set winterse fietskleding. Wat de reden ook is dat jij nieuwe winter fietskleding nodig hebt, we hebben onze wintercollectie weer aangevuld met mooiste, . Het is lastig om in het najaar en de winter precies de goede fietskleding te kiezen. Natuurlijk is dit makkelijker als je veel spullen hebt. Maar uiteindelijk wil je je kleding gewoon slim kopen. Hier mijn tips om warm te blijven tijdens het fietsen in de herfst en winter.


Voor een scherpe prijs kun je hier voordelige fietskleding kopen van absolute topkwaliteit. Het grootste aanbod aan winterfietskleding met veel tips en informatie voor het aanschaffen van nieuwe winter fietskleding. Onder meer lange fietsbroeken, fiets mutsen, fietshandschoenen, overschoenen en onderkleding. Agu fietskleding set winterkleding. De Tarvisio is een lange fietsbroek met onderaan een kort ritsje zodat je broek makkelijk aan of uit te trekken is.


De bretels van deze bibshort zijn van ademend mesh zodat de warmte van je borstkas en rug kan worden afgevoerd. De platgestikte naden zijn erg . Goede fietskleding is licht, ademend en comfortabel. Als de kleding er dan ook nog goed uitziet is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen!


Minimaal korting op o. U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Castelli, Sportful, GripGrab, Craft en Sidi! Profteer van extra veel korting in de fietskleding outlet. Fietskleding vind je bij Decathlon. Zowel dames- als heren fietskleding met nu korting tot 70!


Spinning, fietsen, wielrennen, dames vinden hun fietskleding online. Ontworpen met vrouwelijke pasvormen. Ook fietsschoenen, handschoenen, mutsen, sokken en brillen koop je op onze webshop.


Alle kledingstukken zijn nieuw. Je begint meteen in warme kledij te sporten. Je kent dat wel: je doet je winter wielerkledij aan, uitgedost met fietshandschoenen en misschien zelfs thermische onderkleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts