woensdag 31 mei 2017

Avocado plant kopen

Vind avocado plant op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De avocado is een bekende exoot. De plant kan als kuipplant. Koop één of meerdere avocado's , vaak komen ze per twee verpakt.

Nieuw: Plant voor binnen of serre ( Planten ) - Te koop voor € 4in Brugge Sint -Kruis. Niet verkeer met twee avocado pitten heb je immers dubbel zo veel kans dat je binnenkort een mooie. Zorg ervoor dat je de plant dagelijks water geeft.


Verwijder de tandenstokers en behandel de wortels voorzichtig. Als de bladeren aan het einde bruin worden heeft de plant juist te weinig . Vul een pot met aarde en plant de pit. Zorg dat de bovenste scheut (als die er al is) boven de aarde blijft.

De wortels moeten uiteraard in de grond. Blijf je plantje verzorgen en voor je het weet heb je een echte avocadoboom ! Advocado kweken in potten. Hoewel een avodadoboom met gemak twintig meter hoog en tien meter breed kan worden, kan hij ook als sierplant worden gekweekt.


De meeste pret beleef je bij het zaaien van de plant , want dat is een echte uitdaging. De grote, bijzonder harde pitten ontkiemen slechts heel . Een avocadoplant kweken. Bewaar de volgende keer dat je een avocado eet of in een recept gebruikt, de pit. Je eigen avocadoboom kweken is leuk en gemakkelijk. Het is voor alle leeftijden geschikt, je kunt het in de tuin of binnen doen en.


Om je huis of tuin op te fleuren hoef je helemaal geen dure planten of boompjes te kopen. Het is veel leuker en goedkoper om je eigen planten en bomen te kweken. Ettinger, het is een avocado met een dikke hals en een . Hoe kan je een avocadoplant kweken uit een pit?


En nu deel ik ze met jou!

Ik heb wel eens een paar planten gehad maar nooit meer dan bladeren. Maar nu heb ik een kas en. Via het net kan je er ook in Frankrijk kopen waar er meerdere variëteiten zijn. Volgens de verschillende stukken die ik gelezen heb, kun je dus met avocadoplant af, die kan wel degelijk . Avocado (Persea americana).


Bijna jammer als je hem opgegeten hebt, maar ook daarna kun je er nog veel plezier aan beleven. Bewaar de pit en je kweekt heel makkelijk je eigen avocadoplant (Persea americana). Vandaag heb ik eens gesurft voor informatie over de avocado en heb gelezen dat deze jongens zowel als huiskamerplant gekweekt kan worden maar kennelijk ook als bonsai.


Nu heeft het desbetreffende plantje heel erg mijn interesses gewekt om er een bonsai van te maken. Dus heb weer een nieuw project gevonden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts