woensdag 17 mei 2017

Rhipsalis vermeerderen

De jonge scheuten van vele planten zijn reeds mooi ontwikkeld maar nog niet verhout, ze stralen bovendien van groeikracht en vitaliteit. Om te vermeerderen laat je een jonge tak wortelen (stengelstek). Hoewel het op het eerste oog niet zo lijkt is het wel degelijk een echte cactus!


Bij onze plaatselijke bloemenwinkel, Bloem in Harmelen, hebben ze vaak mooie planten. Natuurlijk, welke bloemenwinkel heeft dat niet?

Dus thuisgekomen eerst gekeken welke . Het is een snelle groeier die in lange, warrige ranken naar beneden hangt. Diepgroen van boven, wat ijler aan de uiteinden, prachtig voor spannende doorkijkjes. This Pin was discovered by Jennie Nauta. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Om twee redenen is de rhipsalis een bijzondere plant. Een vetplant die er trendy en hip uitziet . Ontdek hier hoe je deze kamerplant verzorgt.

Ze verdragen ook geen maandenlange droogteperiode. Plants ze in een lage schaal en laat zo je tafel bedekken met een groene deken! Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Vetplanten zijn makkelijk te verzorgen (easy care). Adansonia digitata (Baobab) zaden.


De soorten die Oasis Young Plants Ltd. Neem een kijkje op onze website voor ons assortiment planten, plantenbakken, tuinmeubelen en meer. Rhipsalissen zijn voor het grootste deel . Ik heb een aantal lange stekken van de rhipsalis baccifera subsp. De wonden zijn goed gedroogd en de wortels beginnen te.


Mooie en stevige steigerhout plantenbak met hoge achterwan gemaakt van steigerhout. Afmeting: LxHxD 120x75xcm. Verkrijgbaar in de volgende kleuren: donkergrijs, noten, vergrijsd of wit transparant. Denna pin hittades av Jennie Nauta.


Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Ik had hem aangekocht om mijn werkplaats wat op te fleuren. Ik ben nu eenmaal graag omringd door groen.

Het moest een makkelijk te onderhouden plant zijn, die het kan doen met artificieel licht en het mij niet kwalijk zou nemen indien de gietbeurt wat . De plant heeft volle, vetplantachtige bladeren. Daarom heeft hij weinig verzorging nodig en als hij te groot wordt kunt u hem op ieder moment van het jaar afknippen. Hoe kunt u de plant het beste verzorgen? Plaats in de schaduw of volle zon.


U kunt de plant zeer eenvoudig vermeerderen. De stekken die u eraf haalt zullen zeer gemakkelijk bewortelen. Net als het zelf moestuinieren kun je ook dat zelf-gedaan, zelf-gekweekt gevoel krijgen door kamerplanten te vermeerderen en te stekken. Wel in de figuurlijke zin van het woord.


Bloempje met bloemblaadjes van ongeveer 1cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts