woensdag 10 mei 2017

Zwembad de lansingh discozwemmen

De lichten gaan uit, de muziek gaat aan en het feest kan beginnen! In januari euro korting op een badenkaart. Alle kinderen tot en met jaar zijn uitgenodigd om.


Groot zwemcomplex met drie zwembaden, recreatiebad met wildwaterkreek, whirlpools, bubbelbanken, glijbanen, peuterspeelbad en meer, diverse aquasporten zoals aquajogging, disco zwemmen en ideaal voor kinderfeestjes. DISCOZWEMMEN IN DE LANSINGH.

Van uur tot uur toveren we het zwembad om in een superleuke disco, met muziek, discoverlichting en kei leuk speelmateriaal. Slechts € voor een hele avond fun, inclusief consumptie! Iedereen van tot jaar, die kan . Lekker zwemmen en dansen op de laatste hits, swingend van de glijbaan en relaxen in het bubbelbad. Kinderen zonder zwemdiploma hebben . Aquakids voor kinderen,.


Zomer- en Sinterklaas zwemfeesten voor de zwemleskinderen. Veel volwassenen zwemmen voor hun plezier, snelheid is niet de essentie, trainingsdoelen wel!

De Lansingh sluit met een aantal . Hieronder kunt u alle informatie vinden over de tarieven. Voor alle leskaarten, abonnementen en badenkaarten geldt dat u eenmalig een magneetkaart (pasje) moet aanschaffen. Op dit pasje worden alle lessen . Zwembad De Windas Berkelseweg 95.


Elke vrijdagavond is er discozwemmen voor kinderen! HAZERSWOUDE-DORP, ZUID-HOLLAND - Openluchtzwembad De Hazelaar is populair bij jong en oud. De Midzomernachtduik is de tegenhanger van de nieuwjaarsduik. Wij willen met deze actie alle zwembaden in Nederland extra in het.


Mag ik met de plonskaart ook in het buitenbad zwemmen? Een zwembadpas kost eenmalig € en is alleen geldig in het . Vrijdagavond september is er weer twee uur lang spetterende dansmuziek in het zwembad in Purmerend. De Tweesprong (Roelofarendsveen). Heerlijk ontspannen, een fanatiek baantje trekken of meedoen met één van onze aquasporten? Bij zwembad De Heerenduinen kan het allemaal.


Gekleed zwemmen: Vanaf enige hoogte in het water springen en seconden watertrappen.

Zelfstandig uit het water klimmen. Badkleding: Met een sprong (kopsprong) vanaf de kant en meter . De collectie van bekende merken en eigen productie . Op vrijdagavond december zal er voor de volwassenen de 100x1challenge zijn in het wedstrijdbad. We zullen deze avond gezamenlijk afsluiten door met elkaar een oliebol te eten. Het Wedde in Voorschoten.


In verband de renovatie aan de blauwe vloer bij de kleedruimtes en douches in het zwembad , is er een aangepaste routing naar het zwembad. Alle kleedkamers en wisselcabines zijn toegankelijk. De route naar het zwembad is nu langs de toiletten via de EHBO ruimte.


De douches zijn in principe buiten gebruik, u kunt . Ook tijdens het discozwemmen later op dag was de . Baantjes trekken, bommetjes maken of eindeloos van de glijbaan: in het zwembad is altijd iets leuks te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts