vrijdag 19 mei 2017

Kerstshow intratuin

In onze vestigingen kun je gelukkig alvast genieten van een waanzinnige kerstshow. Ieder jaar toveren we met elkaar een sprookjeswereld tevoorschijn. De meeste afdelingen zijn klaar dus je kunt al heerlijk struinen tussen de nieuwste kerstversiering, leukste kerstverlichting voor binnen en buiten, en uiteraard de mooiste . Kerst …voor je het weet is het alweer zover!


De periode dat het vroeg begint te schemeren, de kaarsjes branden en we tijd maken om samen te zijn met vrienden en familie. Bij Intratuin begrijpen we als geen ander wat kerst met en voor mensen doet. Om alvast in de stemming te komen, te inspireren en bruikbare ideetjes te . De Intratuin Duiven kerstshow 20is een waar botanisch kerstsprookje.


Wij maakten een uitgebreid verslag. De kerstpret barst al bijna weer los bij Intratuin. Wat heeft het tuincentrum dit jaar in petto? Bekijk de uitgebreide video-impressie. Daarnaast is dit ook een uitgebreid . Intratuin Duiven heeft de grootste kerstshow van Nederland met ook nog eens de grootste miniatuurshow (kerstdorpjes!) van de Benelux.


De roltrap naar de bovenste verdieping zijn ieder jaar weer magisch gedecoreerd en de route door de winkel telt een kilometer (!) dus trek je wandelschoenen aan en . Kerstsfeer Tuinland Zwolle 20HD - Duration: 15:26. Gerhard Diender 5views 15:26. In deze video zie je een sfeerimpressie van de Intratuin Duiven Kerstshow 2017.


Intratuin Halsteren is vorig jaar verkozen tot beste kerstshow van Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts