maandag 15 mei 2017

Rozenkwekerij lottum

Het tuincentrum verkoopt een ruim assortiment rozen : struikrozen, klimrozen en stamrozen. Uitlevering is mogelijk vanaf oktober tot half april. Zomers in pot - Vanaf half april tot half oktober, zijn rozen uitsluitend in pot leverbaar.


Hiervoor gelden andere prijzen als vermeld op de website! Nieuwe soorten - Voor het seizoen .

Struikrozen, stamrozen en klimrozen. Een plaats waar u de keuze heeft uit een groot assortiment in prachtige rozen ? In onze webshop kunt u deze roos . Inmiddels uitgegroeid tot een kwekerij met internationale handelsactiviteiten, waar jaarlijks ruim twee miljoen rozen verhandeld worden. Tegenwoordig concentreren we ons voornamelijk op het kweken van rozen in de volle grond en in pot.


Het grootste productie gebied voor tuinrozen van Europa vindt u in Noord- Limburg. Jaarlijks worden daar ruim miljoen rozen veredeld.

De ideale plek aldus voor hoge kwaliteit rozen. Naast een rozenkwekerij vind je ook bloementeelt, land en tuinbouw. Lakei, voor een mooie en heerlijk geurende roos of sering van topkwaliteit! Lakei is een modern boomkwekerijbedrijf met een compleet assortiment rozen en seringen. De volledige opkweek gebeurt in eigen beheer: van de teelt in de volle grond tot het eindproduct in de pot.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en . Molenweg 1-a Broekhuizenvorst. Jos Smits Tegelzetterij. De Rozenhof bestaat uit een prachtige tuin vol met de allerbeste rozen in alle geuren en kleuren en tevens een rozenkenniscentrum en tourist info.


Lottum, Limburg, Netherlands. Bo- vendien zijn er meer dan uitstekende voorzieningen aanwezig. Waarom ( stam) rozen in potten? Het is een gezellige plek waar het goed toeven is.


Sfeervolle en gezellige camping. Het landelijke terrein van de camping ligt met de voorkant in het dorp, vlakbij een bakker. Aan de achterkant grenst het aan een natuurgebied van Limburgs Landschap.

Een zoete wit-roze kleurschakering met een mooi blad en zeer goede houdbaarheid. De koningin onder de bloemen. Wij kweken tien rozenrassen in grote aantallen en daarnaast een . Winnaars totale presentatie.


Rozenkwekerij Theo van der Heijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts