dinsdag 16 mei 2017

Palmboom hoes

Een palmboom behoud zijn blad tijdens de winter. Omdat het voor het blad van belang is dat er tijdens de wintermaanden genoeg toevoer is van voeding en vocht, mag de kluit van de palmboom niet bevriezen. Daarom raden wij u aan om de palmboom goed in te pakken.


Hieronder leest u hoe u dit het beste kunt . Winter- en vorstbescherming online kopen en thuis bezorgd.

In combinatie met een warmtelint of lichtslang beschermt de vliesdoek hoes uw planten tegen uitdrogende wind en vorst. Winterhoezen met ritssluiting XL 1cm . Zodra de eerste nachtvorst zich meld worden wij gebeld met de vraag wanneer men de palm in moet gaan pakken , en hoe je deze in moet pakken. Hoe je in gaat pakken is mede afhankelijk van hoe koud het wordt , inpakken met jute kan bij temperaturen van -voldoende zijn maar bij een temperatuur van -te weinig . Met de killige en donkere dagen zoals nu begin november gaan de verkoudheden snel rond. De term prikkel- of kriebelhoest is iets wat vaak besproken wordt.


Dit kan soms lange tijd aanhouden. Er bestaan allerhande medicijnen voor, maar er bestaan ook handige natuurlijke middeltjes voor.

Dankzij de praktische veters kan u de beschermingsdoek eenvoudig en stevig rond de boom vastbinden. De groene doek kan volledig rond de palmboom bevestigd worden. Ideaal te gebruiken in combinatie met de wortelbeschermhoes voor palmbomen.


Specificaties: hoogte hoes : ca. Verwijder af en toe de winterbescherming om de plant te laten luchten als het overdag rond het vriespunt is. Voorkom zoveel mogelijk scherpe takken en uitstekende punten van uw boom en plant. Bind bij palmen eerst de bladeren omhoog, alvorens de hoes aan te brengen.


In dit artikel worden alle manieren besproken voor een optimale winterbescherming van uw palm. Sneeuw, vorst en koud vormen zo geen probleem meer. Het geven van voeding aan uw palm. Hoe en wanneer geeft u uw palm voedsel. Regelmatig wordt ons gevraagd hoeveel voeding een palmboom moet krijgen.


Dit hangt af van veel verschillende dingen, de palmsoort, de grootte en de omstandigheden waarin het leeft. Met name planten die in kuipen en potten staan . De beschermhoezen zijn zeer licht, maar beschermen toch optimaal tegen win regen en vorst. Hoe groot wordt de Trachycarpus fortunei?

In zijn oorspronkelijk klimaat kan Trachycarpus fortunei wel tien meter hoog worden, maar in ons klimaat blijft hij meestal kleiner, tot soms slechts een tot twee meter. Opvallende eigenschap van een palmboom ten opzichte van andere bomen is dat hij nooit dikker . Hoe u het beste uw palmen voor de winter inpakt. De palmbomen kunnen zonder te luchten de gehele winter ingepakt blijven zonder schade. Voor 22:bestel dezelfde werkdag verzonden! De Chamaerops Humilis wordt daarom ookwel de Europese waaierpalm genoemd.


De regel is: hoe groter het exemplaar, des te . Het is goed om op windstille dagen (vooral bij gematigde temperaturen) de hoes voor een paar uur even te openen, zodat de boom weer frisse lucht en licht krijgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts