woensdag 16 september 2015

Tweedehands kassen someren

Wij zijn gespecialiseerd in het demonteren en afvoeren van tuinbouwkassen en bedrijfsruimtes. Er wordt gewerkt met de modernste technieken, zodat uw tuinbouwperceel weer snel beschikbaar is voor verdere ontwikkelingen. Gebruikte beluchtingsmotoren worden door ons vakkundig gereviseerd.


Ze zijn daardoor nog uitermate geschikt voor jarenlang gebruik. Met meer dan jaar ervaring is Loonbedrijf Kusters BV is een gerenommeerd loonbedrijf dat zich richt op kassenbouw , kassensloop en renovatiesloop. Demonteren van kassen is precisie werk.

Het slopen van kassen lijkt gemakkelijk maar vergt precisie werk en vakbekwaam personeel. Door de jaren lange ervaring van Loonbedrijf Kusters mogen wij onszelf vakbekwaam noemen. In de loop van de jaren hebben wij tal van kassen gesloopt. Wij weten precies wat we doen! Van planning tot realisatie.


Met ons voltallige team realiseren wij ieder project. Wij leveren en bouwen zowel nieuwe als gebruikte kassen. Alle door ons gedemonteerde kassen kunnen ook door ons op een andere locatie weer opgebouwd worden.


Wij denken mee met onze klanten waardoor we flexibel kunnen werken.

Kijk verder op de site voor o. Vind hier alle gebruikte kassen op voorraa direct te leveren tegen scherpe prijzen, hier kunt u ons aanbod uitvoerig bekijken. Batist Hobbykassen heeft naast een uitgebreid assortiment nieuwe hobbykassen ook de mogelijkheid om een gebruikte hobbykas te leveren. Wij combineren nieuwe materialen met gebruikte. Het gebruikte materiaal krijgt een tweede leven en is milieubesparend.


U profiteert zo optimaal van een zeer aantrekkelijke prijs. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Geplaatst op, januari.


Levermogelijkheden, Ophalen en verzenden. Geraerts Handelsonderneming B. Debets Schalke demonteert de hectare grootte Greenco- kas in Someren. Voor de kas is veel belangstelling, stelt het handelsbedrijf. We kunnen nu een grootschalig tweedehands groentekas internationaal aanbieden. De aluminium- en staalconstructie uit dit kasproject zijn grotendeels intact en kunnen nog goed een tweede ronde mee.


Voor buitenlandse investeerders, die nu nog voornamelijk in andere sectoren actief zijn, is dit een . Hierdoor zijn nieuwe kassen in prijs gestegen, meer dan gebruikte kassen. Kassensloop Loonbedrijf Kusters Someren.

Het prijsverschil is dus groter geworden, aldus de kassenbouwer. Het bedrijf is deze maand begonnen met een omvangrijk sloopproject in Someren. Afgelopen juni beschadigde een zware hagelbui een groentenkas van 14 . Het Royal Well assortiment bestaat enkel uit kwaliteitsproducten.


Welke kas u ook kiest, u haalt altijd kwaliteit in huis. Browse our job listing, choose the best position for you and send your application and CV. De schop in de grond voor de bouw van de eerste kas.


Deze kas combineert de laatste innovaties op technologisch gebied wat betreft Het. Deze maand is begonnen met een omvangrijk kassensloopproject in Someren. Hierdoor is het verschil in investering tussen een nieuwe en gebruikte kas een stuk groter geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts