dinsdag 22 september 2015

Zwembad de welle prijzen

Klik hier voor een overzicht van de nieuwe tarieven van de meest gangbare producten. Onderstaand treft u de voorwaarden. Voor recreanten en sportievelingen hebben we een spetterend aanbod. Zwemcentrum De Welle is een wondere wereld vol waterplezier.


Kom lekker genieten en ontspannen in één van de leukste zwembaden van Noord-Nederland!

Gewijzigde openingstijden. Woensdag januari is het 50-meterbad van 12. De sauna is tot nader order gesloten.


Vanaf februari wordt het recreatiebad op dinsdagavond en donderdagavond gebruikt voor Aqua doelgroepen! Wanneer uw baby maanden is kunt u samen komen spelen in warm water. Met papa of mama in het water zijn en samen ontdekken en leren vindt uw kindje heerlijk.


Roetsj in de wildwaterkreek, neem een duik in het buitenzwembad of ga van de snelle glijbaan.

In zwembad De Welle kun je ook terecht voor aquajogging, . In dit zwembad in Drachten kunt u vrij zwemmen of baantjes trekken. Stukje bij beetje legt Smallingerland de puzzel en wordt duidelijk hoe het nieuwe zwembad De Welle in Drachten er uit komt zien. Het bad wordt beter, duurzamer, maar ook duurder.


Sterk verouderd zwembad , zoals het jaar terug was is het nog steeds er hangt geen sfeer. Het is er niet druk (zegt wel genoeg) en doet saai aan. Parkeerruimte is onvoldoende en ver weg. Voor wat je krijgt aangeboden is de toegangsprijs veel te hoog ? Zwem en recreatie centrum De Welle , Drachten , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen,.


Prijzen Volwassenen : Euro 40. De verschillende betrokken partijen en de politiek lijken erg positief over de nieuwbouwplannen van zwembad De Welle in Drachten. De ambities om zwemtalent in Drachten met de nieuwbouw een boost te geven, wordt door iedereen . Welkom bij zwembad Haulewelle Haulerwijk. WetterLogo direction.


Nieuwbouw van zwembad De Welle in Drachten vergt een investering van miljoen euro. Dat meldt het college van burgemeester en wethouders van de gemeente.

Klik op de druppel voor het openingstijdenrooster. Sportcentrum De Welle in Drachten is een zwembadcomplex in het centrum van Drachten. De waterglijbaan is een van Egdom VE7die start op een hoogte van 7 . Er is een uitzwembad naar buiten. Alle ingrediënten voor een leuke dagje uit zijn aanwezig. Voor iedere leeftij jong en ou vertier voor iedereen.


Ga van de snelle glijbaan en kom met een grote plons in het water terecht. Zwem gelijk door naar het buitenbad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts