vrijdag 11 september 2015

Verlengsnoer haspel zelfoprollend

Automatisch oprollende verlengsnoer of kabelhaspel. Je kan kiezen tussen geen of enkele stopcontacten en er zijn ook verschillende kabellengtes beschikbaar. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Met kabelhaspels en kabelboxen van GAMMA creëer je snel en veilig meerdere stroomaansluitingen.


Check nu ons aanbod haspels.

Al naar gelang de meest voorkomende werkzaamheden vanaf die plek, bevat de haspel (of verlengsnoer ) een meer of minder lange kabel. Behalve de standaard haspel waarmee u elke lengte kabel op kunt rollen, zijn er echter ook nog andere uitvoeringen in ons assortiment. Zo hebben wij kabelhaspels die niet alleen de . Wij werken samen met diverse kabelfabrikanten, waardoor wij een compleet assortiment aan draad en kabels uit voorraad kunnen leveren.


Lengte meter,Max (geheel uitgerold) Amp. Een kort overzicht van ons . De elektrische kabelhaspel is geschikt om aan muur te monteren, op deze manier is het makkelijk om elektrisch gereedschap te gebruiken zonder losse verlengkabels.

Wij bieden veel artikelen aan ! Zie ook mijn andere advertenties. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Wilt u een kabelhaspel met een stekkerblok met bijvoorbeeld vier geaarde stekkeringangen of wilt u een kabelhaspel met een enkelvoudig verlengsnoer ? Hoe groot zijn de stekkers en de diepte van het stekkerblok?


Past de vorm van de stekker die u erop wilt doen in de vorm van het stekkerblok? Welke kabelhaspel zoekt . Barnevel de gratis marktplaats. Haspel meter automaatSpatwaterdichte kabelhaspel met meter automatisch oprollende kabel. Voor wand- en plafondmontage, 180° draaibaar, voorzien van kinder- beveiliging en overhittingsbeveiliging. Coolblue: alles voor een glimlach.


Verlengkabels vind je bij Coolblue. Kabelhaspels - nu in de Conrad. ZECA KUNSTSTOF VERLENGKABEL HASPEL.


Veerbekrachtigde zelfoprollende slanghaspel in gesloten kunststof huis met metalen scharnierende muurbeugel.

Blokkeert iedere 50cm, kan ook worden uitgeschakeld. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Draagbare kabelhaspel met unieke automatische oprolfunctie. Uw verlengkabel ligt nooit meer in de weg, maar wordt steeds teruggerold op de haspel. Met kabelblokkering, thermische beveiliging en slagvaste behuizing.


Perfecte kabelgeleiding. De Mirtoon tilt het tuinslang-design naar een hoger niveau. Als service en klantvriendelijkheid tellen. Ideaal voor in het atelier, de garage. Zelfoprollend systeem en interne blokkeerinrichting voor een gemakkelijk gebruik.


Draait over 180° Met thermische zekering. Type stopcontact: randaarde (type F). Aansluitkabel: H05VV 3G1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts