maandag 7 september 2015

Watervrienden ijmuiden

De vereniging bestaat al jaar en is een begrip in Velsen. Hun kaderleden geven allen vrijwillig zwemles aan leden. Zij hebben daarvoor in hun vrije tijd diverse zwemtechnische opleidingen gevolg waardoor ze de bevoegdheid hebben om zwemles te geven. Word vandaag gratis lid van LinkedIn.


Jong en oud kan er terecht voor les-, wedstrijd-, of trimzwemmen. De exacte dag weten we niet”, zegt Laura van der Ham van de club.

Op donderdag februari organiseerde de vereniging voor de (familie)leden van de wedstrijd- en trimzwemmers een obstakelrace in het . En omdat het Sint Maarten was, kregen alle geslaagden na afloop in de kantine – na het zingen van een Sint Maarten liedje – naast het diploma ook nog op wat lekkers getrakteerd. IPad in de gymles op basisscholen in West-Friesland. Op zaterdag februari was er namelijk afzwemmen, waarbij kinderen hun zwemdiploma hebben gehaald. Dankzij de vele vrijwilligers die op hun vrije zaterdag aan het bad stonden, liep het afzwemmen gesmeerd. Velsen is een sportieve en actieve gemeente.


Gemeente, verenigingen, onderwijs en commerciƫle organisaties bieden een breed aanbod van sportieve activiteiten en voorzieningen. Deze indeling volgt niet strikt de in Nederland gebruikelijke indeling in provincies.

Natuurlijk zien wij graag zoveel mogelijk zwemmers deelnemen aan deze wedstrijd en aanwezig blijven voor een gezellig . De zwemster heeft tevens de prestatiebeker in ontvangst mogen nemen. Naomi werd met de prestatiebeker. Wij zwemmen bijna iedere avond in zwembad “De Wissen” in. De kinderen en de lesgevers waren goed voorberei want het afzwemmen zelf verliep als een trein en na afloop mochten alle zwemmers hun diploma in ontvangst nemen. Met negen zwemmers reisden we vol verwachting naar zwembad Heerenduinen.


Voor vele was dit de eerste keer dat ze in dit zwembad zwommen. Alle zwemmers kwamen minimaal 2x in actie. Na heel wat spannende wedstrijden . Kijk snel op onze website.


Dames, 25m vlinderslag alg. Sportfondsen - Sportcomplex Koning Willem-Alexander, Hoofddorp. Stichting Sportbedrijf - Zwembad Zaangolf, Koog aan de Zaan. Splash Meet Manager, 11.


IJmuider Reddingsbrigade, IJmuiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts