donderdag 24 september 2015

Kerstmarkt intratuin 2016

Ik heb begrepen dat de show – toen wij er waren – nog niet helemaal af was. En dat er bijvoorbeeld ook nog bewegende kerstbomen zullen verschijnen de komende weken, om dat magische gevoel . Het is een warm en feestelijk winterwonderland. De meeste afdelingen zijn klaar dus je kunt al heerlijk struinen tussen de nieuwste kerstversiering , leukste kerstverlichting voor binnen en buiten, en uiteraard de mooiste kerstbomen.


Voor een echte kerstboom kun je vanaf eind november weer bij jouw vestiging terecht.

Bij Intratuin vind je kerstdecoratie in alle soorten en . Bekijk de folder. Wil je wekelijks onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan nu in. Grootste collectie tuinmeubelen van Zuidwest Nederland.


Voordelig tuinontwerp bij Intratuin Halsteren. Ontspan en relax met Intra Wellness. Laat jouw huisdier fotograferen door een professionele fotograaf bij Intratuin Halsteren.

Zonder aankoopverplichting krijg je één foto direct gratis mee. De gelukkige winnaars van de juryprijzen zijn Intratuin Duiven (groot), Groencentrum Witmarsum (middel) en Coppelmans Nuenen (klein). De publieksprijs is voor AVRI Bloem- . The most wonderful time of the year. Natuurlijk bij Eurofleur in Leusden.


Kerstshow Leusden de grootste. Ook al bezig het huis in kerstsfeer te brengen? Zoetermeer heeft twee grote kerstshows in de tuincentra Intratuin en de Driesprong. Ze zijn alletwee zeer de moe.


Een dagje heerlijk kerstshoppen bij tuincentrum Intratuin in Halsteren. Deze Intratuin is de grootste van Nederland. U kunt hier op eigen gelegenheid lunchen in het restaurant of elders uw eigen lunchpakket nuttigen.


Dit jaar bezochten we vestigingen van Intratuin in onze regio. Wat een mooie dingen hebben we weer gezien. Het is bijzonder om te zien hoe ze er ieder jaar weer in slagen hun winkel om te toveren in een sprookjeswereld. Met name Intratuin Duiven is daar heel sterk .

Want bij de Intratuin in Halsteren wordt nu al gebouwd aan een groot miniatuurdorp met kerststalletjes, een kerstman en alles wat met de winter te maken heeft. Al het leuke spul gaat weer in de kast voor volgend jaar. Tenminste, bij tuincentrum in mijn dorp.


Weet niet of het bij Intratuin ook zo is. Kinderen gratis in de draaimolen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts