donderdag 10 september 2015

Steigerhouten bank bouwpakket

Leuke loungebank van steigerhout. Dit bouwpakket van steigerhout wordt geleverd met een duidelijke tekening. Ook verkrijgbaar in andere maten. Mooie steigerhouten hoekbank om zelf in elkaar te zetten.


Voordelig en gemakkelijk in elkaar te zetten bouwpakket , voorzien van schroeven en een duidelijke bouwtekening. Hoe zet je hem in elkaar?

Leuk bouwpakket steigerhouten Hoekbank inclusief Hocker ( 80x80cm) Altijd al zelf een Bank willen maken? Pakket bestaat uit op maat gezaagde planken van nieuw onbehandeld steigerhout , Goed verzinkte schroeven en een bouw. Maak zelf je bank van steigerhout en koop het hout op maat.


Steigerhouten bank Vlieland. Voorgezaagde steigerplanken met schroeven en bouwtekening voor steigerhouten meubelen, als bouwpakket. Met dit bouwpakket kunt u heel eenvoudig zelf uw hoekbank in elkaar zetten.


Alle planken zijn op maat gezaagd voor de bank die u bestelt. Met de bijgeleverde schroeven en bouwbeschrijving kunt u in een paar uur uw bank in elkaar zetten en genieten .

Te koop bouwpakket steigerhouten Hoekbank. Gemaakt van nieuw onbehandeld steigerhout. Geen gedoe, bouw in uur tijd uw eigen steigerhouten bank Dit kan ook met: steigerhouten stoelen, steigerhouten bloembak, stei. U kunt deze Gratis ophalen of laten bezorgen.


Vind je het leuk om zelf je steigerhouten meubels in elkaar te zetten en daarmee een hoop geld te besparen? Dan zijn onze bouwpakketten wellicht iets voor jou. Wij hebben bouwpakketten van verschillende modellen tafels, banken , plantenbakken en hockers. Wij zorgen voor op maat gemaakt steigerhout en een. Het betreft een bouwpakket welke u heel gemakkelijk zelf in elkaar zet.


U hebt zo een halve picknicktafel of een heerlijke bank naar wens. De poten zijn gemaakt van hard kunstof en u kunt kiezen uit verschillende kleuren. Tip: zet zulke tafels tegen elkaar en u hebt een gezins picknicktafel! Bestaande uit een Startstuk 2x, Meterstuk 1x, 50cm deel 1x, Hocker 1x en een armleuning 1x.


De bank bestaat uit deze onderdelen, en kunnen allemaal op zichzelf staan. Zelf een steigerhouten meubel maken? Afmetingen: Totaal: U vormige bank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts