vrijdag 18 september 2015

Survivalpark belgie

De Ardennen zijn de beste plek voor survival activiteiten. Midden in de prachtige natuur en tussen de talrijke bomen realiseert Adventure Park De Warre een NIEUW en UNIEK duurzaam klimpark. Het mooie wandelpad met hier en daar enkele spelelementen zal u leiden naar het adventure park. Outdoor schoolkamp, bedrijfsfeest of vrijgezellenparty?


Er is een minimum aantal deelnemers vereist, maar dat is bespreekbaar. Jouw survival in de Lissenvijver begint met een oriëntatieloop in het avonturenpark.

Dan klim je over de apenbrug en de touwladders, en na een vlottentocht ben je terug aan de basis. ONLINE bestellen van cadeaubon of gelijk met . Ga nu met het hele gezin op survival naar de Ardennen. Survival ouderwets, maar ook gemotoriseerde aktiviteiten. Bekijk nu het complete survivaloverzicht.


Ardennen Arrangementen, van kajakken en raften tot compleet verzorgde survival weekends. Met een groep is het voordelig om een compleet pakket te boeken inclusief survival activiteiten, een groepshuis en maaltijden. Naast de Ardennen zijn en genoeg andere mogelijke bestemmingen voor een survivalkamp, zoals hier in Nederlan of in Slovenië, Kroatië . Of wenst u een teambuilding of incentive op maat ?

Aarzel dan niet om ons met eventuele vragen te contacteren. Daar we beschikken over eigen locaties en een waaier . De organisatie is gegroeid vanuit de overtuiging dat het de moderne mens nog steeds mogelijk gemaakt moet worden om op een uitdagende en actieve manier te . Onder begeleiding van een professionele survivalgids (her)ontdekken ouders en kinderen het reilen en zeilen van het echte kampleven uit de pionierstijd: slapen in tentjes, hout sprokkelen, vuur . Wij bieden u een actieve vakantie met survival activiteiten in de Belgische Ardennen vlakbij Spa en Malmedy (tijdens de vakantie periodes). Welkom bij Good Event voor survival. België en zijn Ardennen met activiteiten op geheel eigenwijze. Zelf uw arrangement samenstellen.


Een uurtje, een dag of een heel weekend. Train je voor survival , dan train je arm-, been-, buik- en rugspieren op een evenwichtige manier. Canyoning is een ware uitdaging! Samen met een gids klauter je over het parcours vol watervallen, sprongen en glijbanen.


Tijdens een tocht door het stromende water geniet je van de prachtige natuur. Vind het in Belgisch Luxemburg in de Ardennen België. Mee op Zomerkamp in Nederland of België met Club Adventure?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts